Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a nők amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a nők amikor elárulom hogy nincsen jogsim? 36F

Figyelt kérdés
júl. 16. 06:53
 71/112 anonim ***** válasza:
0%

69#

Akkor meg mit ugatsz bele?

Törődj a magad dolgával!

júl. 16. 21:15
 72/112 anonim ***** válasza:
15%

Nem degradálok én itt senkit, félre ne értsétek már!

A konyhában például a nők az ügyesebbek, a volán mögött meg a férfiak.

Nagy általánosságban ez tény, kár vele vitázni.

júl. 16. 21:25
 73/112 anonim ***** válasza:
22%

Abba "ugatok" bele, amibe akarok.

Inkább örülj neki, hogy a szánalmas szellemi fertőnek, amit nyomsz, csak annyi a következménye, hogy én írogatok vissza rá (vagy mások).

Nem, ez a hely se lesz az, ahol kellemesen, pozitív fogadtatással onthatod a sza.rt, hiába remélted, minekután élőben is egy utolsó senki vagy.

júl. 16. 21:41
 74/112 anonim ***** válasza:
54%

"A konyhában például a nők az ügyesebbek, a volán mögött meg a férfiak."

Mindkettő buta sztereotípia, nemhogy nincs alapjuk de inkább az ellenkezőjét könnyebb lenne bizonyítani mint ezt.

Amúgy nem értem ezt a nyaralni tömegközlekedéssel fóbiát.

Semmivel sem rosszabb mint kocsival.

Szerintem ez az egész kérdés a preztízsről szól csupán ami szánalmas, de aki preztízsre keres párt magának az igazából meg is érdemli a sorsát

júl. 16. 22:23
 75/112 anonim ***** válasza:
78%

66

ugye azegvan h a halalos kozuti balesetek 90% pasi okozza. Az egyeb balesetek 75% szinten pasik okozzak.

A nok jellemezoen koccanak vagy meghuzzak az autot. Ritkan okoznak komolyabb balesetet.

A gyorsjahtas is tipikus pasis dolog.

Szal akkor kik vezetnek rosszul?

júl. 17. 12:22
 76/112 anonim ***** válasza:
21%
Ha repcsivel mesz nyaralni vagy hajoval akkor besugod a zsebedbe a kocsit?
júl. 17. 12:23
 77/112 anonim ***** válasza:
52%

75

Az nem számít. Ha meghúzol egy kocsit, akkor hülye nő vagy, nem való kormány a kezedbe. Ha kiirtasz egy családot, mert ittasan áthajtasz a piroson, akkor fel sem merül, hogy férfi-e az illető...

Éljen a kettős mérce.

júl. 17. 12:26
 78/112 anonim ***** válasza:
60%

"Amúgy nem értem ezt a nyaralni tömegközlekedéssel fóbiát."

- a tömegközlekedési eszköz nem föltétlenül a desztinációhoz visz, tehát lehet, hogy átszállásra van szükség

- a csatlakozás késhet, várni kell, problémák adódhatnak

- autóval akkor és ott állsz meg, amikor és ahol akarsz

- az autóban biztosan van légkondi

- autóval annyi csomagot viszel, amennyit akarsz

- autóval sokkal mobilisabb vagy, megérkezés után is bejárhatod a környéket anélkül, hogy buszhoz/vonathoz lennél kötve

- tömegközlekedési eszközön előfordulnak bunkó emberek, c betűs társaság, órákon át vinnyogó gyerekek stb

Soroljam tovább vagy ez így már elég?

júl. 17. 12:30
 79/112 anonim ***** válasza:
49%

78#

Jó hát én is tudom sorolni az előnyöket, csak éppen nem akartam mert teljesen felesleges egymás győzködése ebben a kérdésben

- sok régi autóban nincs légkondi

- az autó álló helyzetben durván felforrósodik, kb. elhányom magam mire a légkondi bekapcsol

- aki vezet annak nincs lehetősége a tájban gyönyörködni mert az utat kell figyelnie

- összességében jóval drágább

- a kocsi lerobbanhat, és akkor sokkal nagyobb cumi van mintha várni kéne egy járatra

- a kocsit ellophatják

- a közút a legveszélyesebb közlekedési terep, balesetveszély kockázata lényegesen nagyobb

- a kocsihoz vagy kötve teljesen

- repülni SOKKAL érdekesebb mint autózni, de még a vonat is jobb valamivel

Soroljam még?

júl. 17. 12:56
 80/112 anonim ***** válasza:
0%

Nem rosszabb tömegközlekedéssel nyaralni menni mint kocsival?

Azt a jó életbe, ekkora hülyeséget leírva régen láttam.

júl. 17. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!