Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság milyen pasikat keresnek a nők?

Figyelt kérdés

A kérdés nem rám vonatkozik, én már kiöregedtem a társkeresésbōl és házas vagyok, viszont érdekelne, hogy most milyen típusú férfi számít a csajok szemében jó pasinak?

Egyik oldalon a férfias pasikat szidják, hogy a férfiasság káros a társadalomra, stb., máshol pedig azon siránkoznak a nők, hogy a férfiak manapság már olyanok, mint a nők...

Akkor milyen legyen egy férfi?

2024. jún. 16. 06:35
 81/104 anonim ***** válasza:
78# Szerencsére szöveg(nem)értésre és vitakultúrára (hiányára) nem szükséges a kvóta.
2024. jún. 16. 13:04
 82/104 A kérdező kommentje:

"77# Meggyőztél. (tényleg!) Ezzel alighanem mindannyian jól járunk."

Azt ugye olvastad, hogy én ezzel nem értek egyet? Pusztán leírtam, hogy mi emögött az elgondolás.

2024. jún. 16. 13:04
 83/104 anonim ***** válasza:
82# Kár, pedig olyan meggyőzően írtad le, hogy egy kicsit elhittem. Még benne vagyok a 74# komment vibejában. (Sose lesz itt szép is igazságos világ, tudom)
2024. jún. 16. 13:06
 84/104 A kérdező kommentje:

"Kár, pedig olyan meggyőzően írtad le, hogy egy kicsit elhittem."

Túl erősen érvelek a saját álláspontom ellen :D

2024. jún. 16. 13:08
 85/104 anonim ***** válasza:

79. Továbbra se igaz, hogy a nők azért nem kapnak meg állásokat, mert alkalmatlanok rá, pusztán azért nem kapják mert nők, és a munkáltató lenézi őket.

Ez az alap probléma.

2024. jún. 16. 13:09
 86/104 anonim ***** válasza:

82# Meg tudod ez a "Én nem vagyok kvóta párti, DE" nekem a "nem vagyok rasszista, DE" kommunikációs fordulatot idézi, gondoltam nem egészen zárkózol el az ötlettől.

Na jó, viccet félretéve. Ki nem állhatom a társadalommérnökösködést. Hogy majd kvótásat játszunk és attól minden szép és jó lesz. A Numerus clausus óta tudjuk, hova vezetnek az ilyesmik. Persze ott is jót akartak, mint tudjuk (sic!)

2024. jún. 16. 13:10
 87/104 anonim ***** válasza:

84# "Túl erősen érvelek a saját álláspontom ellen :D"

Ne is mondd. Nekem ebből elég sok konfliktusom van :D

2024. jún. 16. 13:12
 88/104 anonim ***** válasza:

85# Vagy mert az első kanyarban összejön vmelyik munkatárssal és szül neki.... Mondjuk.

Nem nézi le a munkáltató! Most akkor személyes: anyám pl. egy tök megbecsült NŐ a munkahelyén! Mind emberileg, mind egzisztenciálisan. És nem multizik, szociális szférában van. És ő még egy tök konzervatív neveltetést kapott! Hogyan sikerült neki? Elmondom: mert kiállt magáért, ahogy a férfiak is vagy kiállnak magukért, vagy nem. Ez mindenki egyéni problémája!

Ha szerinted a férfiak feladata, hogy kivívják a társadalmi elismerést, akkor ugyaezt tudom javasolni a nőknek is ;) És nem a paragrafusok előtt kell kuncsorogni érte, mert elárulom, nem egy törvény fogja nekem megadni a tiszteletet. Törvényből Dunát lehet rekeszteni így is. Azt vagy kivívod magadnak vagy nem.

2024. jún. 16. 13:19
 89/104 anonim ***** válasza:

88. “Vagy mert az első kanyarban összejön vmelyik munkatárssal és szül neki.... Mondjuk.” És meg akarod magyarázni, hogy nem vagy himsoviniszta. 🤦 Drága kenyér!

A nők a tanult tehetetlenségűk miatt nem küzdenek eléggé, erre lettek nevelve, igen szüleik által, és igen a férfiak elnyomása miatt így.

2024. jún. 16. 13:29
 90/104 A kérdező kommentje:

86 - "Meg tudod ez a "Én nem vagyok kvóta párti, DE" nekem a "nem vagyok rasszista, DE" kommunikációs fordulatot idézi, gondoltam nem egészen zárkózol el az ötlettől."

Elzárkózom tőle. Pusztán azért írtam le a kvótáról, amit írtam, hogy egyértelmű legyen, mi az elképzelés mögötte, mert alapvetően annak a híve vagyok, hogy minden ötlet és vélemény érthető legyen (akkor is, ha nem értek vele egyet), hogy aztán mindenki el tudja dönteni, hogy azt érdemes-e megvalósítani.

Ettől függetlenül ellenzem.

85 - "pusztán azért nem kapják mert nők, és a munkáltató lenézi őket."

Valójában azért, mert a férfiak határozottsága jobb bértárgyalóvá teszi őket. Én a személyes környezetemből egyébként az általad leírt dolgokra pont ellenpéldát látok: feleségem, illetve az ő bátyja is informatikus. Feleségem egy határozott, munkájára nagyon igényes nő, nagyon jól halad előre és él a lehetőségeivel. Testvére egy visszafogott, félénk, határozatlan alkat. Hiába ő a férfi, kb. fele akkora fizetést tudott kiharcolni, mint feleségem, aki folyamatosan új lehetőségeket keres.

Nem az történik, hogy a munkáltató azt mondja: "Áh, ez csak egy nő, alkalmatlan lesz mindenre", mint ahogy a feministák előadják, hanem az, hogy a férfiak ÁLTALÁBAN határozottabbak, gyakrabban vállalnak kockázatot és ez segíti a helyzetüket a munkaerőpiacon.

2024. jún. 16. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!