Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás, hogy a nők elsősorban az agyondiplomázott okostojásokat részesítik előnyben, pedig manapság nem is biztos, hogy ők keresnek jobban?
Figyelt kérdés
#igényes #diplomamánia
2022. febr. 12. 11:08
1/16 anonim válasza:
Akinek egy sima egyszerűbb diploma nem jött össze az “kevesebb ember”. Egy proli
2/16 anonim válasza:
Jaj, hagyjad már, annyira unalmas ezt a hisztit látni. A nők így, a nők úgy, fúj, fúj. Istenem.
3/16 anonim válasza:
Nem túlzás ez a sok idióta kérdés?
4/16 anonim válasza:
Tudod mennyi idő “agyondiplomázottnak lenni”?
5/16 anonim válasza:
Nem érdekel a pénzed, viszont kedvelem az "okos tojásokat".
6/16 anonim válasza:
Hát, ha választani kell, én inkább olyannal lennék együtt, aki értelmes de kevesebbet keres, mint egy olyannal, aki bár tuskó de sokat keres. De nem a diplomák száma alapján válogatok, bár pozitívum ha van valakinek, de a barátomnak pl. nincs egy sem. Nekem leginkább az szimpatikus, ha valaki szeret tanulni és nagyon ért valamihez, de persze ezt diploma nélkül is lehet bizonyítani. Ha csak sokat keres, az bár szép teljesítmény de számomra nem túl érdekes.
7/16 anonim válasza:
Nem amiatt hisztiztetek eddig, hogy a nőket csak a lóvé érdekli, és bármilyen vadparaszthoz hozzámennek, aki elég sokat keres?
Most akkor döntsétek már el, hogy mi bajotok van, lúzerek...
8/16 anonim válasza:
Most az a baj, hogy a nőknek csak a pénz kell és semmi más nem számít, vagy az, hogy csak a diploma kell és még a pénz sem számít?
Hidd el, takarító Marcsi nem az akadémikus férfiakat hajtja.
9/16 anonim válasza:
Ideje elkezdeni megkeresni a 🌲 szom
🤣
10/16 anonim válasza:
Nem. Én sem azért tanultam elsősorban, hogy pénzgyáros legyek, hanem mert érdekelt e értelmes munkával akarom eltölteni az életem jelentős részét.
Szánalmas az az ember, aki csak a pénzt látja a tanulásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!