Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek túlzás vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlzás vagy nem?

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 16. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az ahogy a cikk beállítja túlzás. De olvassuk már el a bemutatkozását. Nem arról van szó, hogy nőgyűlölő, hanem hogy egy igazi bunkó kretén. Bár én érzek benne nem kevés nőgyűlöletet. Tipikusan az a pali aki mindenben leszabályozza a nőt aki vele van és igazából csak magába szerelmes.

Azzal semmi baj nincs, ha valaki nem szeretne gyermekes nővel ismerkedni, vagy aranyásókkal. De ez a fekete pasis dolog vérlázító, ahogy a megfogalmazás is. Magából a megfogalmazásból jön ki a gyűlölet inkább. Meg az, hogy a valós világról nem sok fogalma van szegénynek.

2019. ápr. 16. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi a túlzás? A "vádak" vagy a csávó?

Férfiként. Én gyűlölöm a feminizmust, szerintem rohadtul nem egyenjogúságról szól, legalább is már nem. Ahol tudok fellépek ellene.

Viszont. Erre a férfira elég ránézni. Egy társkeresőn, letolt gatyában pózol levetkőzve, mert, hogy ő milyen kigyúrt férfi állat. Ez önmagában is undorító.

A feketés dolog tényleg rasszizmus, bár ez olyan, hogy én nem vagyok rasszista, de mégsem tűrném jól, ha a lány akivel szimpatizálok cigányokkal feküdt volna ágyba, bár nem fogok lovagolni a címkéken. Ha valaki szerint ez rasszista, nevezhet annak. A másik kettő szerintem teljesen normális elvárás lenne, ha nem egy ilyen arrogáns idióta izomkötegről lenne szó. Vele más gondok vannak.

2019. ápr. 16. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez a profil úgy egy az egyben hányinger keltő.

Nem azért, mert nem akar gyerekes nőt, én sem akarok gyerekes férfit, hanem az egész, összhatásilag. Mindent meg lehet írni normális formában is, nem csak úgy, mint iq light tajparaszt.

2019. ápr. 16. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!