Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hogy viszonyulnátok egy ilyen pasihoz?
Férfiként teszem fel a kérdést. A sógoromról van szó, 35 éves. Nincs vele alapvetően semmi baj, csak van egy gyenge pontja, amitől mintha egy másik világba lépne át: a foci.
Hobbiszinten focizik, itt eddig gond egy szál se. A baj akkor van, ha nézi a focit. Olyankor megszűnik számára a külvilág, hozzá se lehet szólni, és ez még hagyján: ha a csapat, aminek drukkol, gólt kap, valamelyik játékosa helyzetet hagy ki, vagy végül kikap, olyan szintű agresszió önti el, hogy az elképesztő. Csapkodja az asztalt, káromkodik, szitkozódik, a haját tépi, magában dünnyög, bevörösödik a feje, stb. Olyan "nőverő" feje van ilyenkor, zeng tőle a ház. Mert a méltóságos úr éppen szurkol.
De fordított esetben is: extatikus öröm önti el, ha a csapata gólt rúg/nyer.
A húgom mondja, hogy ilyenkor egyedül kell őt hagyni, még az ajtót is rá kell csukni. Még nem volt belőle gond sosem. Volt már olyan, hogy vitt be neki narancslét pohárban - és miközben itta, a csapata gólt kapott, és földhözvágta a poharat :D De a tesómhoz sose volt goromba, még ilyenkor sem. 14 éve együtt vannak, 4 éve házasok, néhány hete született kisfiuk. Nem iszik, nem dohányzik a "srác".
Láttam már én is meccsnézés közben, tényleg idióta olyankor. De ha nincs foci a tévében, átváltozik, normális, hétköznapi fazon. De az az elmebeteg arca, ami akkor előjön... mondják, hogy az angol focidrukkerek ekkora állatok, bár én nem értek a focihoz, engem nem érdekel.
Ti hogy viszonyulnátok egy olyan pasihoz, akiből ezt az ént hozza ki a meccsnézés, a szurkolás? Meg tudnátok ezzel békélni, ha amúgy tök jó partner lenne az illető - ahogy ez a húgomnak is sikerült?
Nem, kizárt. Számomra ez kiábrándító,taszító. Gyereket meg végképp nem vállalnék olyan emberrel, akitől félni kell.
23/N
Megértem, én is ilyen vagyok nőben. Vagyis voltam nagyon sokáig, amíg követtem a focit, Forma 1-et.
Nekem "tetszik" az ilyen, úgy értve, hogy az egész életem arról szólt, hogy rajongok, lelkesedem valami iránt, mások meg letörik, kiröhögnek.
Látnád, nő létemre hogyan szurkolok pl. olimpián, vagy focicsapatnak :D
Kiabálok, üvöltök, hogy "gyerünk, hajrá", vagy épp szidom a csapatot.
Győzelem esetén meg ugrálok, mint egy gyerek és sikítozok :)
Semmi nincs benne, a kedvesem gamer, ő is szépen alkot néha, mikor megölik pl. :D
"Hölgyek, hogy viszonyulnátok egy ilyen pasihoz?"
ha bejön az adott nőnek, vonzódik hozzá, ha nem akkor nem. minden más duma hablaty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!