Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogy viszonyulnátok egy olyan pasihoz, aki már külön él, önálló, de FB-on feltűnően sok fotón ölelgeti az édesanyját?
Az ilyen anyuka fiaival mindig vigyázok, mert abból jó soha nem sülhet ki. Valószínűleg elmennék vele több randira, ha egyébként jó hele, de amikor elhív a szüleinel bemutatni, azért megfigyelném, mi a helyzet és beszélgetnék vele arról, hogy milyen a kapcsolata anyukájával.
Egyszer futottam bele ilyen férfiba neten, ő már első fotónak is olyat küldött magáról, amin anyukájával volt és utána kérte, hogy küldjek magamról egy csinos képen, hogy "eldicsekedhessen az anyukájának, hogy milyen lánnyal randizik"... Na ez nekem már nagyon nem volt normális, raadásul az illető 28 éves féefi volt. Nem is lett semmi a dologból.
Az biztos, hogy megkeseríthet egy kapcsolatot, ha a Mama dirigál és fia megfogadja minden tanácsát. Általában a Mamák valami felsőkategóriás párt gondolnak elfogadhatónak gyermekeik mellé. Legalábbis én már többször találkoztam ilyen esettel, persze olyan is van, akinek a gyermeke boldogsága számít.
Szerintem, az csak idővel derülhet ki, hogy mennyire beszél bele a dolgokba a Mama, puhatolozz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!