Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan viszonyulnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen lányhoz? Lányok és fiúk válaszát egyaránt várom.

Figyelt kérdés

Van egy 20 év körüli lány, akit még nem ismerek, de valószínűleg közös ismerősön keresztül nemsokára meg fogok ismerni. A lány mosolygós, kedves, sok hobbija van, aranyos, viszont előszeretettel csalja meg a párjait (elvileg). Gondoltam, ha beleesek ebbe a hibába, az az én bajom, én mindenesetre meg szeretném próbálni, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle, hogy ebből is tanuljak. Viszont úgy gondolom, van mód, hogy egy ilyen csajt is le lehessen szedni a lábáról. Ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen lányhoz a találkozó alkalmával? Csajok, ti mit ajánlotok?

22/F

2017. febr. 12. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolatra/laza kapcsolatra jó lehetne, de többre nem.
2017. febr. 12. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Pro tip: várd meg, amíg barátja lesz, akkor ismerkedj meg vele, dobd be magad, feküdj le vele, aztán felejtsd el.

Ez a legjobb, amit magaddal és a lánnyal tehetsz. :)

2017. febr. 12. 13:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tehát komoly dologra ne számítsak?
2017. febr. 12. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne, semmiképp. Azokra a lányokra sem volt ráírva, hogy "csalfa vagyok", akik velem csalták meg a társukat, sőt, volt köztük visszahúzódó, csendes is. Adj hálát a haverodnak, aki elmondta neked ezt, okozz néhány jó éjszakát magadnak és a lánynak, és lépj tovább.
2017. febr. 12. 14:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Észben tartom, már ha sor kerül rá :D
2017. febr. 12. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Aki minden hapsiját megcsalja,annak mentális zavara van. Ne kezdj vele. Tudom nehéz beletörődni,de téged is csak felszarvazna. Ez nem azt jelenti hogy nem vagy jobb az előzőknél...

De ha tudod előre milyen,és ráhajtasz,akkor ostoba vagy

2017. febr. 12. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy az ilyen emberek csak kalandra jók, érzelmeket ne fektess a dologba. Döntsd meg párszor és felejtsd el.
2017. febr. 12. 15:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod :)
2017. febr. 12. 15:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Én leginkább sehogy nem viszonyulnék hozzá. Ismertem ilyen lányt, laza kapcsolatnak indult, aztán kialakultak az érzelmek... A vége meg borítékolható. Max. egy éjszakára, főleg, ha jó fej.
2017. febr. 12. 15:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Az első találkozásnál hogyan viszonyulnátok hozzá?
2017. febr. 12. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!