Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen lányhoz? Lányok és fiúk válaszát egyaránt várom.
Van egy 20 év körüli lány, akit még nem ismerek, de valószínűleg közös ismerősön keresztül nemsokára meg fogok ismerni. A lány mosolygós, kedves, sok hobbija van, aranyos, viszont előszeretettel csalja meg a párjait (elvileg). Gondoltam, ha beleesek ebbe a hibába, az az én bajom, én mindenesetre meg szeretném próbálni, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle, hogy ebből is tanuljak. Viszont úgy gondolom, van mód, hogy egy ilyen csajt is le lehessen szedni a lábáról. Ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen lányhoz a találkozó alkalmával? Csajok, ti mit ajánlotok?
22/F
Pro tip: várd meg, amíg barátja lesz, akkor ismerkedj meg vele, dobd be magad, feküdj le vele, aztán felejtsd el.
Ez a legjobb, amit magaddal és a lánnyal tehetsz. :)
Aki minden hapsiját megcsalja,annak mentális zavara van. Ne kezdj vele. Tudom nehéz beletörődni,de téged is csak felszarvazna. Ez nem azt jelenti hogy nem vagy jobb az előzőknél...
De ha tudod előre milyen,és ráhajtasz,akkor ostoba vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!