Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18-22 éves lányok, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-22 éves lányok, ti hogyan viszonyulnátok egy alábbi sráchoz?

Figyelt kérdés

Magasabb, vékony srác, aki főleg magyaros ruhákban mászkál (Nagy-Magyarországos, vagy rovásírásos), gyerekarca van, de elmúlt már 20.

Ha meglátnátok egy plázában, vagy bárhol, szívesen elbeszélgetnétek vele, ha megállít titeket, vagy mellőznétek?

2017. jan. 19. 15:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%
Mellőzném,nem bírom az ilyen szélsőségesen nacionalista embereket.
2017. jan. 19. 15:10
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán vagyok az a típus, aki mindenféle idegennek szívesen beszélget az utcán, ha kint vagyok, akkor általában dolgom van, meg amúgy is teljesen meg vagyok illetődve ha valaki elkezd beszélni hozzám és képtelen vagyok rendesen kommunikálni:D A "nagymagyar" emberekkel meg nincs különösebb bajom, de én nem ilyen vagyok, szóval kétlem hogy sima beszélgetésnél több lehetne köztünk.
2017. jan. 19. 15:11
 3/26 anonim ***** válasza:
10%
Van pénze és menő kocsija?
2017. jan. 19. 15:12
 4/26 anonim ***** válasza:
75%

Én is nemzeti beállítódottságú vagyok, de nem szeretem, aki jelmezfelvonulást csinál ebből. Miért kell hyerekesen viselkedni?

Ettől függetlenül beszélgetnék vele, ha normálisan szólít meg, de ez fekete pont lenne nálam

22/L

2017. jan. 19. 15:12
 5/26 anonim ***** válasza:
69%
Az, hogy van egy világnézeted az jó. Az, hogy ezzel úgymond menőzől, mutogatod, villogtatod, az nem jó. Én is nemzeti érzelmű vagyok, én is szeretem a hazámat, és igen nekem is voltak ilyen pólóim, csak elmúltam 14 éves, és rájöttem, hogy nem leszek attól több, hogy ezeket mutogatom. Még egyszer mondom én is nemzeti érzelmű vagyok, de ez csak egy nézet, nem vagyok bigott, mint a szoci nyugdíjasok, szeretem a politikát, tudok róla beszélgetni, kulturáltan kifejteni az álláspontom, meghallgatni másokét, de villogni nem villogok vele, hiszen semmi értelme ezt mutogatni. Amúgy ez a csajoknak se tetszik, és nem azért, mert mondjuk a külhoni magyarokat ugyanolyan magyaroknak tartod, mint a belhoniakat, hanem azért, mert ez ilyen felsőbbrendűségi érzést, magamutogatást sugall, ami nekem se szimpatikus mondjuk egy csajsziban, és szerintem nekik sem bennünk. 23/F
2017. jan. 19. 15:14
 6/26 A kérdező kommentje:
És amikor már megismertétek, összejöttetek vele, hazavisz titeket, és beléptek a szobájába, ami a magyarságról szól, mit szólnátok hozzá? :D
2017. jan. 19. 15:19
 7/26 anonim ***** válasza:
76%
#5 nekem nem csak magamutogatást sugall,hanem rasszizmust,túlzott politizálást stb.Ismerek ilyen embereket,sajnos pont ilyenek.
2017. jan. 19. 15:21
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt max egy olyan lány tudná értékelni, akinek ugyanez az érdeklődési köre és szeret ilyen ruhákban járni.
2017. jan. 19. 15:22
 9/26 anonim ***** válasza:
Ha egyedülálló lennék, és helyes, akkor tetszene, bár fenntartásom lenne. Az oké ha Jobbikos, Kárpátiát hallgat, de ha a Kurucinfó csecsén nőtt fel, akkor ott már gondok lehetnek.
2017. jan. 19. 15:26
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Oda mennék a rovásírásos pólójához... aztán megkérném, hogy mondja el mi van ráírva...

Aztán ha megtudja mondani, akkor már nem csinált hülyét magából.

Aztán megkérdezném rámutatva az egyik betűre, hogy "Akkor ez az E betű?"

És direkt nem egy E betűre mutatnék... Ha azt mondja igen, akkor csak tudja a saját pólójának a feliratát, de rovásírni nem tud, csak magyarkodik és ott hagyom.

Ha még ezt is tudja, akkor még kérdezek pár buktatót...

Pl kárpátiás pólón rendszeresen rosszul van felírva rovásírással az, hogy "kárpátia"... akkor mindig mosolygok magamban, hogy azt se tudják mi van rájuk írva. Általában "aitáprák" van felírva amúgy.

Te tudod, hogy miért?

2017. jan. 19. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!