Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-22 éves lányok, ti hogyan viszonyulnátok egy alábbi sráchoz?
Magasabb, vékony srác, aki főleg magyaros ruhákban mászkál (Nagy-Magyarországos, vagy rovásírásos), gyerekarca van, de elmúlt már 20.
Ha meglátnátok egy plázában, vagy bárhol, szívesen elbeszélgetnétek vele, ha megállít titeket, vagy mellőznétek?
Én is nemzeti beállítódottságú vagyok, de nem szeretem, aki jelmezfelvonulást csinál ebből. Miért kell hyerekesen viselkedni?
Ettől függetlenül beszélgetnék vele, ha normálisan szólít meg, de ez fekete pont lenne nálam
22/L
Oda mennék a rovásírásos pólójához... aztán megkérném, hogy mondja el mi van ráírva...
Aztán ha megtudja mondani, akkor már nem csinált hülyét magából.
Aztán megkérdezném rámutatva az egyik betűre, hogy "Akkor ez az E betű?"
És direkt nem egy E betűre mutatnék... Ha azt mondja igen, akkor csak tudja a saját pólójának a feliratát, de rovásírni nem tud, csak magyarkodik és ott hagyom.
Ha még ezt is tudja, akkor még kérdezek pár buktatót...
Pl kárpátiás pólón rendszeresen rosszul van felírva rovásírással az, hogy "kárpátia"... akkor mindig mosolygok magamban, hogy azt se tudják mi van rájuk írva. Általában "aitáprák" van felírva amúgy.
Te tudod, hogy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!