Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnátok ehhez hölgyek?
Még pályakezdő vagyok, 24/f, szeretem is a munkámat, viszont nap mint eszembe jut a kérdés, hogy van-e okom ráparázni a párkeresésre?
Leginkább azért aggódom, mert elég változatos a munkaidőm, ami azt jelenti ez, hogy vannak napok amikor egész nap ráérek, persze ez nem olyan gyakori, de aztán meg mondjuk van 3 hét, hogy szinte csak aludni járok haza.
Viszont amikor úgymond kiegyensúlyozott időszakom is van, heti két szabadnappal, ami általában a vasárnap és hétfő, akkor is úgy dolgozom hogy délelőtt 10-től este 10-ig.
Szóval igazán "a szürke hétköznapokon" szabad csak este 10 után vagyok legtöbbször, és ilyenkor lenne időm igazából a páromra, meg persze a szabadnapokon. Hölgyek ti hogyan viszonyulnátok ehhez? Egyelőre online próbálok ismerkedni, mert személyesen még nehezebb ezzel az időbeosztással. Jogos az aggodalmam vagy feleslegesen parázok?
A barátomnak is hasonlóan néz ki a hete, szinte soha nem ér haza 10, fél 11 előtt.. annyi különbséggel, hogy sokszor hétvégén is dolgozik délután. Ez még egy darabig biztos így lesz. Nekem szokásos irodai 9-5 munkám van, hétköznap.
Ennek ellenére így is tudunk időt tölteni együtt, (segít, hogy én későn fekvő típus vagyok, hajnal 1-2 előtt sosem megyek ágyba), hétvégén is valami programot mindig találunk, időnként pedig kiszabadulunk a hétköznapokból egy utazásra. Egyébként is független típusok vagyunk mindketten, nem igényeljük az egymáson csüngést.. egyszóval tud ez jól működni.
Engem nem zavarna. Én is sokat és össze-vissza dolgozom.
Egyébként sem szeretem, ha folyton egymás popsijában vagyunk.
Engem személy szerint nem zavarna, mert én egészségügyis szeretnék majd lenni, így pontosan tudom, milyen egy hülye beosztás. Ha mondjuk a kevés találkozás mellett törődne velem a párom, és rendesen meglennénk, akkor meg egy szavam se lenne ilyen esetben.
Mivel foglalkozol egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!