Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18-22 éves lányok, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-22 éves lányok, ti hogyan viszonyulnátok egy alábbi sráchoz?

Figyelt kérdés

Magasabb, vékony srác, aki főleg magyaros ruhákban mászkál (Nagy-Magyarországos, vagy rovásírásos), gyerekarca van, de elmúlt már 20.

Ha meglátnátok egy plázában, vagy bárhol, szívesen elbeszélgetnétek vele, ha megállít titeket, vagy mellőznétek?

2017. jan. 19. 15:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
16%
7-es, nem tudom, én rasszista nem vagyok. Én minden embert saját maga alapján ítélek meg. Van roma, zsidó származású ismerősöm is, teljesen normális emberek, nagyon jó kapcsolatot ápolok velük. (Azért ezt emeltem ki, mert általában a cigányozás mellett az antiszemitizmussal szokták azt vádolni, aki nemzeti érzelmű). Az meg hogy szeretem a közéletet, politikát az tény. Viszont ez meg olyan, hogy valaki szereti a dokumentumfilmeket, a természetfilmeket, szeret olvasni, előadásokra járni, sportolni. Egyfajta hobbi, kicsit nyomon követem, ismerem a körülöttem lévő világ közéleti dolgait, és ha úgy alakul hozzá tudok szólni beszélgetésekhez ilyen témában. Ne úgy képzeld el, hogy első randin eléneklem neked a Székely Himnuszt, közösen megtanuljuk a rovásírást, anyaföldet eszünk, és közben kielemezzük és elítéljük Gyurcsány legújabb lépését :DDDDDDDDD
2017. jan. 19. 15:27
 12/26 anonim ***** válasza:
Amúgy a 8# amit írt, az igaz szóról szóra.
2017. jan. 19. 15:27
 13/26 anonim ***** válasza:

Mellőzném ha ilyen parádés öltözetben lenne!

Én is nemzeti érzelmű vagyok, de nem járok-kelek az utcán kitáblázva magam.

A gyerekarc nálam pozitívum és a vékonysága is.

2017. jan. 19. 15:30
 14/26 anonim ***** válasza:
10-es azért, mert balról jobbra van a rovásírásos olvasás, ugyanúgy, mint a héber. (5ös vagyok egyébként, a Kárpátia meg jó együttes, a gondok nem ott kezdődnek, hanem: Titkolt Ellenállás, Vádló Bitófák, Divizió 88. Ezek nyíltan náci, és nyilas együttesek, a Kárpátia pedig simán nemzeti érzelmű zenekar.)
2017. jan. 19. 15:30
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Jaj, istenem. Az ilyen emberek szörnyen fárasztóak és kínosak. Nagyon kicsi lenne az esélye, hogy több lenne egy beszélgetésből és egyszer még haza is mennék vele.
2017. jan. 19. 15:31
 16/26 anonim ***** válasza:
#11 nyilván akinek nem inge,nem veszi magára :) De csak úgy hozzáteszem,hogy az összes szélsőjobbos ismerősöm erősen tagadja,hogy rasszista lenne,holott nagyon is azok,csak nem szeretik bevallani :D Nem uszítani akarok senkit,nemis fűzök hozzá többet,de az tény,hogy az összes ilyen,akit ismerek.
2017. jan. 19. 15:37
 17/26 anonim ***** válasza:

#14-es

Nos nem, pont rosszul írtad, mert jobbról balra kell írni és persze olvasni is a rovásírást. Amúgy gondolom jól tudod, mert aki nem ismeri, hogy hogyan kell annak ez szerintem eszébe sem jutna (kivéve ha rájöttek abból, hogy leírtam, hogy aitáprák).

De a hiba igen az, hogy általában balról jobba írják rá , hogy kárpátia és nem a hagyomány szerint ahogy kéne jobbról balra. Gondolom jobbról balrát akartál írni, csak nem gondoltad végig pontosan. Igaz?

2017. jan. 19. 15:38
 18/26 anonim ***** válasza:
16. Zsidó származású barátnőm van, és fülig szerelmes vagyok belé, szerintem ez jele lehet annak, hogy én kivétel vagyok :)
2017. jan. 19. 15:39
 19/26 anonim ***** válasza:
#18 A szerelem elvakít... :D
2017. jan. 19. 15:40
 20/26 anonim ***** válasza:
17-es, lehet jobbról balra és balról jobbra is írni, csak akkor tükrözni kell a jeleket is. A Kárpátia balról jobbra írja, és tükrözi, szóval szerintem nem hibásak. Mind a kettő írásirány elfogadott.
2017. jan. 19. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!