Lányok, ti hogy viszonyulnátok egy pattanásos, de egyébként igényes, normális sráchoz?
19 éves vagyok, és már jó ideje, legalább másfél éve küszködök a pattanásokkal. Ez miatt eléggé visszahúzódó vagyok lányok társaságában, nem merek ismerkedni, idegenekhez odamenni. Egyébként társaságot kedvelő ember vagyok , sokat járok ki az ismerőseimmel és sportolni is szeretek. Az alkatommal sincs baj, nem vagyok kövér. De ez az egy dolog, a pattanásos bőröm mégis néha annyira levisz az életről... Itt most nem arról lenne szó , hogy hogyan ápoljam, hanem hogy a lányokat ez mennyire zavarja? Ha tegyük fel a belsőm megfogja őket, akkor számít ez? Mert csak ez miatt nem merek közeledni hozzájuk. Mindig arra gondolok hogy "biztos rondának tart" .
Egyébként ápolom a bőrömet, gyógyszert is szedek rá (isotretinoin) amely egy kifejezetten erős és hatásos gyógyszer a pattanások ellen, de nekem 4 hónap után nem javult jelentősen... Ha ettől a gyógyszertől sem múlik el akkor semmitől sem. Magyarul a f_aszom tele van az egésszel. gátlásos vagyok és visszahúzódó idegenek társaságában. (A saját társaságomban nem, velük mindig sokat dumálok)
A pattanásos bőr engem nem zavar. Ilyen esetben főleg nem, hiszen te mindent megteszel ellene.
A pattanás önmagában nem ront nagyon a külsőn, ha valaki alapból szép. Ha valaki csúnya, az gáz, de ha valaki pattanásos, de helyes, az nem. A "nem kövér" és a "formás, sportos" között is van különbség. Nekem nem jön be, ha valaki kigyúrt. Legyen feszes, formás, sportos, és jó mozgású. De semmiképp ne puding. Ha valaki nem kövér, még lehet puding.
Szóval ha helyes vagy, és jó az alakod, akkor nem kell aggódnod a pattanások miatt, a kamaszkor velejárói (nekem is vannak), nem tehetünk róla :/
Első, nekem bejön az is, ha egy helyes fiú visszahúzódó, vagy szerény :)
Előző voltam.
Semmit nem ront a pattanás az összképen. Kivéve persze mikor kivakarják az emberek és vöröslik meg minden...
Attól a gyógyszertől pedig el fog múlni, csak türelem, van akinél több időbe telik. Egyébként használhatsz korrektort te is ha nagyon zavar, az elfedi nagyjából a pattanásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!