Hol ismerkedhetnék igényes, normális, idősebb pasikkal?
Sztem olyanokkal nem itt fogsz ismerkedni. :( Aki olyan,mint leirtál,csak dolgozik,és megy haza. vele nyugodtan tudnál otthon együtt pihizni az ágyban,ő sem vágyna bulizásra. Ja és én utolag olvastam,de ez nem a 23-4 évesekre jellemző. sztem komoly pasit 30alatt nem nagyon találsz.mind éretlen,szabadságra vágyik. én párom is annyi volt mikor összejöttünk,a mai napig komolytalan(sajnos),még nincs 30.
Egyébként,sztem boltban probálj meg ismizni,az a legjobb.elkezdesz vele beszélgetni vmiről,aztán megy magától. nyitottnak kell lenni a világ felé,és akkor te is vidámabb leszel. :)
idősebb pasi az meked 23 éves
dehát az még gyerek
még a szexhez se ért és csavargó szélhámos drogos mind
majd rájössz
Diszkóban meg kocsmában nem is találhatnál semmilyen értelmes embert. Jézusom, magad is milyen sekélyes vagy! Ne sértődj meg! Nem tudod hol találkozhatsz szórakozóhelyen kívül?
Jártál már könyvtárban aranyom? Vagy azt sem tudod mi az? Akkor ideje elkezdeni! Olvass könyveket és közben nézz körül. Dupla haszon. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!