Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18-22 éves lányok, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-22 éves lányok, ti hogyan viszonyulnátok egy alábbi sráchoz?

Figyelt kérdés

Magasabb, vékony srác, aki főleg magyaros ruhákban mászkál (Nagy-Magyarországos, vagy rovásírásos), gyerekarca van, de elmúlt már 20.

Ha meglátnátok egy plázában, vagy bárhol, szívesen elbeszélgetnétek vele, ha megállít titeket, vagy mellőznétek?

2017. jan. 19. 15:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, én rosszul írtam előbb :D Bocsi. Jobbról balra akart lenni, de egyébként tényleg mind a kettő jó.
2017. jan. 19. 15:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Igen? mindkét irány jó?

Eddig soha senkitől nem hallottam róla, és mindig hülyének néztem azokat, akik balról jobbra írják.

Újabb ékes bizonyítványa, hogy talán én tudok keveset, és ezért gondolom, hogy más a hülye...

De nem érdekel szerintem csak jobbról balra jó, mert nekem így tanították. éspontleszaromnemizgattovábbmindenkibekaphatjaakimástmondbizonyám :)

Azt ott direkt írtam egyben, hogy érezzétek a hangsúlyozásomat, ahogy hadarok :D

De amúgy kösz az infót. :)

2017. jan. 19. 15:47
 23/26 anonim ***** válasza:
Nagyonszívesenörülökhatudtamsegíteniésegybeíroménismertnekemiskikellettbogarásznomhogymitszeretnélszóvalbogarászdkiteishajrászia
2017. jan. 19. 15:49
 24/26 anonim ***** válasza:

Nekem az első barátom 16 évesen pont ilyen volt.Akkor tetszett és tök menőnek éreztem. De azóta eltelt pár év, már nem érdekelne ilyen ember. Szerencsére a páromra sem jellemző ez,amit leírtál.

A gyerekarc meg hát nem túl népszerű, valószínűleg inkább a fiatalabb lányoknál van esélyed..De persze nem tudhatom,ez csak az én véleményem.

2017. jan. 19. 15:52
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem csinálok hülyét magamból, ugyanis csakis olyan ruhát öltök magamra, aminek a mintájával tisztában vagyok. Természetesen tudok rovást olvasni, és szeretek is, a nyakláncom, a karkötőm, a pólóim, a pulcsim, az öveim és sok dísztárgyam rovásírásos, valamint a mintákról és az övekről is tudok beszélni. Nem intézem el annyival, hogy "ez egy öv". Regélhetnék minden ruhadarabról, hogy mi mit ábrázol. Kérlek, ne keverjétek a hazaszeretetet a fajgyűlölettel, mert a kettőnek köze sincs egymáshoz. Rám ne mondja senki, hogy fajgyűlölő vagyok, míg rovásírásos, palmettás pulcsiban járok, nem pedig SS feliratú "Dögöljön meg minden roma" göncökben.
2017. jan. 19. 16:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem mert patriota, hazaimadó idiota,nem tudom MIT szerwt ebben az elcseszett orszagban, gondolom nem szegény.
2018. okt. 13. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!