Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-22 éves lányok, ti hogyan viszonyulnátok egy alábbi sráchoz?
Magasabb, vékony srác, aki főleg magyaros ruhákban mászkál (Nagy-Magyarországos, vagy rovásírásos), gyerekarca van, de elmúlt már 20.
Ha meglátnátok egy plázában, vagy bárhol, szívesen elbeszélgetnétek vele, ha megállít titeket, vagy mellőznétek?
Igen? mindkét irány jó?
Eddig soha senkitől nem hallottam róla, és mindig hülyének néztem azokat, akik balról jobbra írják.
Újabb ékes bizonyítványa, hogy talán én tudok keveset, és ezért gondolom, hogy más a hülye...
De nem érdekel szerintem csak jobbról balra jó, mert nekem így tanították. éspontleszaromnemizgattovábbmindenkibekaphatjaakimástmondbizonyám :)
Azt ott direkt írtam egyben, hogy érezzétek a hangsúlyozásomat, ahogy hadarok :D
De amúgy kösz az infót. :)
Nekem az első barátom 16 évesen pont ilyen volt.Akkor tetszett és tök menőnek éreztem. De azóta eltelt pár év, már nem érdekelne ilyen ember. Szerencsére a páromra sem jellemző ez,amit leírtál.
A gyerekarc meg hát nem túl népszerű, valószínűleg inkább a fiatalabb lányoknál van esélyed..De persze nem tudhatom,ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!