Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtökről kiderülne, hogy molesztálták gyerekkorában, hogyan viszonyulnátok hozzá?
Pár párkapcsolatom ráment erre,nem szeretném részletezni.
A lényeg az,hogy pont amiatt ,mert segíteni szerettek volna,és rosszul sült el.Megosszam vagy nem érdemes ez az adalékanyag az új kapcsolatomban?
Most írta le h egészséges a libidója...
Szerintem a kérdező ezzel azt akarta mondani h a dolgot feldolgozta már amennyire egy ilyen dolgot fel lehet dolgozni és az aktuális párjától nem azt várná mint a közemberektől h másképp bánjanak vele emiatt...
Az ilyet én úgy kezelném h sehogy... Ha egy ideje együtt vagyunk és ezt a titkát megosztaná velem biztos h egy kis ideig másképp bánnék vele, míg meg nem emésztem a dolgot, de igyekeznék a továbbiakban úgy vele lenni mint a titka megosztása előtt...
Köszi a válaszokat!
16:05-ös tehát akkor nem lennél közönbös hanem enyhe dühöt éreznél?Nekem ezzel van a gondom.Akinek eddig elmeséltem a történetem azt hitték védelmezni kell.Nem a molesztálás az igazi trauma,hanem az ha beléd magyarázzák milyen borzalmas dolgot tettek veled.Döntöttem nem osztom meg többet senkivel sem.
Ez a lánytól is függ.
Ha emiatt érzékenyebb,akkor óvatosabban,ha nem érződik semminél sem,akkor nem lenne ez a mindennapi téma.
Annak azért örülnék,hogy ezt megosztja velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!