Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 😇 Milyen elvárásaitokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

😇 Milyen elvárásaitokról volnátok hajlandóak lemondani? Mindkét nem válaszát várom.

Figyelt kérdés

2016. júl. 14. 23:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
Kevés elvárásom van, de azokról nem szándékoznék lemondani.
2016. júl. 14. 23:09
 2/27 anonim ***** válasza:
76%
Igazából elég sokról :) Ezek az elvárások olyanok, hogy jó, ilyen meg olyan embert szeretnék, aztán találkozol valakivel aki sokban különbözik mégis teljes mértékben magával ragad.
2016. júl. 14. 23:10
 3/27 anonim ***** válasza:
34%
Nincsenek elvárásaim, mert az elvárások csak csalódásokat és fájdalmat szülnek.
2016. júl. 14. 23:12
 4/27 anonim ***** válasza:
78%
Nem mondok le egyről sem. Így is megtaláltam a másik felemet.
2016. júl. 14. 23:22
 5/27 anonim ***** válasza:

Jóképűség. Elég, ha a párom átlagos külsejű.

Saját lakás. Teljesen jó, ha a szüleivel él nagyobb házban, vagy kisebb albérlete van.

L

2016. júl. 14. 23:26
 6/27 anonim ***** válasza:
Párkapcsolat témájában egy elvárásomról sem kellett lemondanom. Sőt, ahogy egyre tapasztaltabb lettem, annál inkább meg tudtam fogalmazni az igényeimet.
2016. júl. 15. 00:15
 7/27 anonim ***** válasza:
Nem mondok le egyik elvárásomról sem. Miért is kéne?...
2016. júl. 15. 00:35
 8/27 anonim ***** válasza:
Arról hogy elvárom hogy a Fradi ne essen ki az első körben ha már annyi közpénzt tolnak bele sosem leszek hajlandó lemondani
2016. júl. 15. 00:47
 9/27 anonim ***** válasza:
Én sem mondok le egyikről sem. Elég sokszor lemondtam már, és nem lett jó vége. Még tavaly egyről lemondtam volna, de pofára is estem, szóval többet nem. Legyen olyan,akire vágyom.
2016. júl. 15. 05:38
 10/27 anonim ***** válasza:

attól függ mit kapok cserébe...

a megfelelő belsőért cserébe lemondtam a számomra "ideális" külsőről, aztán kiderült, hogy mégsem olyan a belső :D

23F

2016. júl. 15. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!