Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
😇 Milyen elvárásaitokról volnátok hajlandóak lemondani? Mindkét nem válaszát várom.
Érdekes, hogy a lányok ennyire nem mondanának le semmiről sem. Nekem ez elég kontra produktívnak tűnik.
Semmiről sem?
Oké, de akkor miért megy a sírás utána, ha nincs senki olyan, akinek nem csak dugni kellenek?
13-as
Te mst fogtad magad és leredukáltad a kérdést a végzettség-munkahely-anyagi önállóság trióra és jól megmagyaráztad, hogy miért kéne lemondanod róluk, hisz nem olyan sok ez, meg is felelhet a többség.
Igen, így van, megfelelne, még én is egész biztosan, de inkább akkor gondold végig az egyéb elvárásaidat és abba a kontextusba helyezd be a kérdést.
Pl. magasság
Hisz mindenkinek az 180+ jön be, de vajo lemondanál róla adott esetben?
Hűség
Mi van. ha mindenben perfekt a srác és imád téged, sőt el is fog venni, mert benned látja a jövőjét, csak hát nem rejti véka alá, hogy néha kell neki egy kis szexuális kalandozás. Bele tudnál menni?
Humor
A srác tökéletes, megbízható,stb., de nincs humora, nem érti a viccet, nem is nagyon szereti. Nagyon okois, intelligens, kiváló szakember, de számára a nevetgélés valamiféle proli lazaság. Ez okés lenne számodra?
Házasságellenesség
Rossza szex(pl. soha nem nyal)
Valamiféle lenézése a nőknek(szőkenős viccek, női autóvezetők ócsárolása,stb.)
Rossz testszag
Kulturálatlan viselkedés
Semmiféle hozzáértés a gyakorlati dolgokhoz
Határozatlanság
Félénkség
Sértődékenység
Lustaság
...
Találj ki magadnak olyat, amire azt tudod mondani, hogy jó, ez még beleférhet számomra.
Ez megy?
csatlakozom a #3-as válaszolóhoz...
nincs egy fix listám ami alapján válogatok, inkább megisnerem a másikat és meglátjuk hogyan működünk együtt
24L
Amiket itt felsoroltál, kérdező, azokról nem tudnék lemondani, kivéve a magasságot, a párom kb 175 cm, és bolondulok érte. A többit nem tudnám elviselni, pl hűség nélkül számomra nincs kapcsolat, és kész.
Nekem vannak alap elvárások, amikről soha nem mondanék le, mert azok nélkül nem lennék boldog soha, ilyen pl a hűség, intelligencia, vállalható viselkedés/megjelenés, empátia, hogy ne legyen lusta, stb.
Aztán vannak azok az apróbb dolgok, amikre elvárásként tekintek, de folyton változnak, pl:
- ne dohányozzon (ezt feladtam, és összejöttem a párommal mikor cigizett, aztán egyből leszokott amint megtudta, hogy nem tetszik, szóval happy end),
- ne legyen szakálla :D (aztán mégis van)
- ne legyen autóbolond (komoly elvárásom volt anno, aztán most a párom autószerelő :D )
- ne lakjon 10 km-nél messzebb (60 lett belőle)
- legyen állatbarát (olyat SOHA nem tudnék elfogadni, aki utálja/bántja az állatokat, de az simán belefér, hogy a barátom semleges irányukba, nem szereti őket különösebben, nem akar kutyát, ilyesmik)
stb.
Az ilyen apróságokról le tudok mondani, de olyan dolgokról, amik szerintem egy párkapcsolat, vagy alapvető emberi kapcsolat alappillérei, azokról soha, max ha szenvedni akarnék.
22L
Egyetlen elvárásomról sem, mert a tapasztalataimból alakultak ki. Egyszerűbb vágyakról viszont kb bármelyikről, és olyan dolgokról is, amik negatívak, de lehet és akar is rajtuk változtatni a kiszemelt.
Például sose jönnék össze olyannal, aki nem szereti az állatokat, macskás vagy kígyós, a hagyományos nemi szerepeket szorgalmazza, hűtlen, vallásos, falun akar élni, az anyja irányítja, alkoholista vagy drogozik. De az elfogadható, ha túl magas, túl humán beállítottságú, más a zenei ízlése vagy nem szeret olvasni/filmezni, és ha akar rajta változtatni, akkor az is elfogadható, ha éppen túl kövér, dohányzik, nem tud főzni vagy munkanélküli.
Senki sem tökéletes, és nem is hozhatjuk állandóan a legjobb formánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!