Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, férfiak! Ti hajlandóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, férfiak! Ti hajlandóak volnátok összejönni egy transzgender lánnyal?

Figyelt kérdés
Jelzem, hogy nem vagyok transzgender, csak érdekelne, hogy ki hogyan gondolkodik erről.
2016. máj. 16. 20:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hogy kivel?
2016. máj. 16. 20:08
 2/23 anonim ***** válasza:

Definiálhatnád, mert sokféle variációja van annak, hogy ki minek születik, mije van, hogyan használja, minek érzi, minek vallja magát, mások mit vallanak róla, az öltözködése hogyan áll összhangban az identitásával, stb.

Tehát neked mi a transgender lány?

2016. máj. 16. 20:10
 3/23 anonim ***** válasza:

Hááááát.... láttam már olyan travi "lányt", aki jobban nézett ki, mint az átlag nők az utcán, szóval talán.

De ahhoz azért fejben is mindennek (legalábbis ezen kívül) rendben kell lennie és én még nem láttam olyant, aki ne lett volna kattant.

2016. máj. 16. 20:10
 4/23 A kérdező kommentje:

Na, igaz, a fas.z se érti már, hogy mi micsoda vagy hova kell dugni :)

Amire én itt gondoltam, az olyan személy, akinek 2-sel kezdődik a személyi száma, a női WC-be jár, női nevet visel... de férfinak született és leoperáltatta a nemi szervét, hogy a helyére a puncira emlékeztető szervet alakítsanak ki a plasztikai sebészek.

Szóval nővé operált, de született férfi.

2016. máj. 16. 20:14
 5/23 anonim ***** válasza:
36%
Ja értem. Ez nem lány, hanem egy köcsög.
2016. máj. 16. 20:19
 6/23 anonim ***** válasza:
5: Nevettem.
2016. máj. 16. 20:22
 7/23 A kérdező kommentje:

Nézd, az, hogy micsoda, ne minősítsük. Érezzünk vele együtt, mert sztem ő sem olyan akart volna lenni, aminek született, de olyan sem, amivé lett. Egy köztes állapotból egy másikba került, de talán így jobban érzi magát.

Engem az érdekelne, hogy ki tud/hajlandó szemet hunyni a múltbéli neme felett és elfogadni az illetőt, mint egy nőt? Igen, szerelmi, szexuális és akár párkapcsolati jelleggel...

2016. máj. 16. 20:33
 8/23 anonim ***** válasza:
32%

Biztos van olyan...

Ha a farkát meghagyta volna, akkor legalább egy shemale lenne, de így csak egy torzó lehet a lábai között.

Ezt jól elkúrta.

2016. máj. 16. 20:36
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. máj. 16. 20:43
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

Jézusom, hogy mennyi sötét ember él még 2016-ban is, hogy alap dolgokkal nincsenek tisztában. Szerintem ha benéznél a lábai közé 20:36, nem tudnád megmondani, hogy ő férfi volt valaha. Sőt ezek az emberek általában sokkal jobban néznek ki az átlagnál, egyrészt mert mesterségesen beavatkoznak a kinézetükbe, másrészt mert eleve központibb téma ez náluk miután ez elég nagy probléma az életükben (így pl többet gyúrnak vagy sminkelnek).

Amúgy nem tudom, hogy a lányok válasza érdekel-e de én simán összejönnék transzgender férfival ha szeretném.

2016. máj. 16. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!