Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, férfiak! Ti hajlandóak volnátok összejönni egy transzgender lánnyal?
Sajnálom,hogy nem születhetett annak,aminek szeretett volna és biztos nehéz így egy élet,de akkor sem.
Nincs velük bajom,csak nekem nem.
10-es
Köszi a válaszod, de tényleg irreleváns.
Egyfelől a nők mindent szeretnek érzelmi alapon megközelíteni, ami kicsit félreviszi az eredményeket, másfelől meg egészen másképp gondolkodunk mi férfiak a szexualitásról, mint ti.
Nektek simán beleférhet, hogy összemasztiztok egy barátnőtökkel, hisz "carpe diem, mindent ki kell próbálni", de ettől sem mi, sem ti magatok nem fogjátok leszbinek gondolni magatokat. Ezzel szemben ha egy srác seggbedugott egy másikat/seggbedugatta magát, akkor onnantól fogva lényegében homokos.
13-as
Azért ne hidd el ezt :)
Láttam már pár puncit, szóval hidd el, hogy felismerném, ha csak "rajzolták" volna...
Amúgy nem, az ilyen emberek nem nők. Vagyis sokféle értelmezési tartománya lehet a nemnek, ez tény, de gondolom egyet tudsz érteni abban, hogy nem a BM adatbázisának szempontja itt a kérdés, hanem az, hogy én, a potenciális párjelölt férfi hogyan definiálom a nőt és bizony számomra ő egy (megcsonkított) férfi, és nem nő. Ismétlem: nem nő.
A kérdésem a több sráchoz szólt, hogy ők vajon hogy gondolkodnak ugyanerről, mert arra fogadni mernék, hogy a nők hatalmas együttérzéssel fogják befogadni a transzgendereket is a táborukba, de a szexuális vonzalom/preferencia kérdésében ez tejlesességgel irreleváns.
Én is jót röhögnék, de hidd el, hogy nem lesz ilyen :)
Az elvi eshetősége persze nagyon viccesen hat, de pontosan tudom, hogy milyen egy punci, milyen az illata, hogy nyílnak szét a kisajkak, hogy állnak össze a redők a csikló felett, hogy milyen a nyálkahártya, a nedvesedés, a méhszáj...
Talán egy kezdőt tényleg át lehet verni ügyes munkával, de engem nem.
Ha gondolod, küldj képeket és megmondom 100%-ra, hogy miből van.
Nem véletlen, hogy a transzgenderek komoly fanszőrzet mögé rejtik... amijük van, mert azok a vágások, varratok nem múlnak el nyomtalanul.
Viszont ez tényleg off téma.
Ha gondolod, küldd el privátban vagy nyiss erről egy új thread-et.
Itt, most az egyéni elfogadottság a téma, nem más.
10:
Hát persze, alap dolgok... Sőt, ezt a 444.hu-s "gender"szótárt is fejből kellene vágnia mindenkinek. 2016 van, hogy nem tudunk ilyen alap dolgokat...
Kérdező, a kérdésedre válaszolva nem. Egy ilyen "nőnek", hiába operálták át, akkor sem lehetne gyereke. Én viszont szeretnék majd a jövőben családot alapítani és saját, közös gyerekeket nemzeni egy nővel. Ez a legfőbb oka.
Köszi 18-as
Akkor ha jól értem amúgy elfogadnád őt, mint nőt, csak a gyerekszülés lehetetlensége miatt mondanál rá nemet.
Másképp nézve, ha nem szeretnél amúgy gyereket eleve, akkor semmi kifogásod nem lenne ellene?
Mostani fejjel azt mondanám hogy akkor nem zavarna.
De voltak az életemben már olyan dolgok, amikre a megtapasztalásuk előtt azt mondtam nekem rendben vannak, aztán pedig a valóságban mégis máshogy reagáltam rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!