Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti nők, akik nem hajlandóak az orális szexre. Hisztek benne, hogy így is rátok talál a nagy szerelem, aki nem fog soha megcsalni? Mennyire "jó" pasikhoz juttok így?
Kit érdekel. Vagy megtalál vagy nem. Ha szeretném leszopni a másikat, akkor sem 100% hogy rám talál a nagy ő kivel együtt éljük le az életünket!
Szóval végképp nem ezen múlik. Aki meg nem tudja elfogadni ezt, az mehet isten hírével. Nem vagyok ár kíváncsi.
10-es
Értem, jogos.
Akkor úgy módosítanám a kérdést, hogy amennyiben szembesítették a jelöltet a ténnyel, hogy sosem kaphat orális szexet tőletek, mennyire jellemző, hogy ezek után nem válnak szét az útjaitok?
Bár nem vagyok 25 feletti, "csak" 22, az orál számomra sem bejövős dolog, se adni, se kapni nem szeretem, mégsem volt belőle sose problémám.. Nem is értem amúgy a kérdést úgy összességében. Csak azokra találhat rá a szerelem, aki hajlandó sz*opni? Aki nem sz*op, az meg konkrétan egyedül hal majd meg, vagy ezt te hogy látod úgy mégis? Komolyan érdekel. A kettő nem függ össze, azért ezt tisztázzuk, a szerelem nem a sz*opáson vagy épp a nem sz*opáson fog múlni. Aki ez alapján méri a nőket, az meg jobb is ha nagy ívben elkerül. Pont az lenne a lényege a szexnek, hogy mindkét fél élvezze és senki nem érezze feszélyezve, kellemetlenül magát, mert olyan dolgot várnak el tőle, amit ő nem akar.
Aki valóban szerelmes és mindenben passzolnak, az nem fogja elhagyni a másikat, csak mert az nem orálozik. Orál nélkül is létezik szex, csak most már ez is "alap" meg "elvárás". Az már rég baj, ha valamit szó nélkül elvársz a másiktól a szexben, pláne ha neki ez nem pálya.
Azok a "férfiak" pedig, akik kidobják a nőjüket ennyi miatt, meg is érdemlik, hogy egyedül maradjanak. Sok a telhetetlen ember, akinek semmi sem jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!