Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők már csak társkeresőn (interneten) képesek (hajlandóak) ismerkedni?
Nem
De ritka az olyan pasi aki odajon h ismerkedne ...
1000bol ha 1 kepes ra
"De ritka az olyan pasi aki odajon h ismerkedne ...
1000bol ha 1 kepes ra"
Ez is biztos igaz, hiszen ma már nagyon sokan kifejezetten rossz néven is veszik, ha ismeretlenek leszólítják ôket csak úgy.
Épp ezért lenne manapság különösen fontos, hogy a lányok is partnerek legyenek: ha te pont az a kivétel vagy, aki szeretné, hogy az adott pasi odamenjen hozzád, akkor ezt jelezd neki egyértelmûen.
Én igen... Barátok ismerősei, egyetem, munkahely kizárva, ha rosszul sül el valami, nem akarok ebből problémát. Fontos, hogy semmi olyan kapocs ne legyen köztünk, ami kellemetlenséget okozna, kerülni kelljen egymást, stb. Ha elég sokáig vagyunk együtt, ez úgyis változni fog, lesz saját ismerősi kör, stb.
Utcán meg nem ismerkedek, akkor megyek valahova, nem szeretem, ha zavarnak.
Plusz neten fel tudok egyből tenni pár olyan kérdést, amiből megtudom, van-e egyáltalán értelme randizni.
Bár nálam a netes ismerkedés azt jelenti, hogy ott beszélgetünk max. 1-3 napot, utána randi.
De ismerek olyanokat, akik pont neten nem akarnak, nekik kell az, hogy a férfi élőben odamenjen hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!