Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten, társkeresőn mennyire lehet eredményesen ismerkedni?
22 éves, 2 méter magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott, sportos alkatú srác vagyok.
Szűk fél évig voltam fent a csajokespasik.hu nevű társkeresőn. Mindig én írtam azoknak, akik nekem tetszettek, de én is sok tetszést kaptam a profilomra.
Öt hónap alatt, amíg fent voltam:
-Írtam, olyan 100 lánynak, abból
-Visszaírt olyan 40 lány, abból
-Randevúztam olyan 15 lánnyal, abból
-Csókolóztam 8 lánnyal, abból
-Lefeküdtem 5 lánnyal, abból
-1 lány már a barátnőm olyan 4 hónapja, mióta miatta töröltem magam az oldalról.
Ha nem vagy csúnya akkor megéri társkeresőzni. Bár nőként fogsz kapni szerintem napi 100 levelet, amiből talán 2-3 lesz olyan, ami értelmes embert takar, aki megfelel minimális elvárásoknak. Hiába, a férfinak kezdeményezi és próbálkozni kell és elfogadni a sok elutasítást, a nőnek pedig kivédeni a sok számára nem tetsző férfi kezdeményezését.
Én évekig voltam több oldalon is regisztrálva.
Az a tapasztalatom,hogy ez a megállapítás mindkét félre igaz.De ugyanakkor vannak kivételek is szerencsére.
Pár levélváltás után ki lehet azért szűrni,hogy kinek mi a szándéka szerintem.Vagy legalábbis egy-két találkozó után.
De volt,hogy belefutottam egy betegesen hazudozó nőbe is.És több olyannal is találkoztam,aki még csak nem is hasonlított a fotójára.
Ennek elkerülése végett nem árt aktuális és több képet megnézni a másikról.
F40+
Körülbeblül egy évre rá találtam rá a barátomra.
Amúgy előtte másokkal is ismerkedtem,de nem voltak megnyerők.
Talán érdemes,talán nem. Próbáld ki,hátha sikered lesz,veszíteni nem sokat tudsz rajta. :)
"hogy ott a legtöbb embernek csak a szex a lényeg"
Miért, talán élőben egy buliban nem ez a lényeg?
lány vagy, válogathatsz a társkeresőn. Ismerd meg a másikat, beszélgess vele sokat... ami nem 2 mondat... és majd ha látod, hogy kiismerted, és hogy nem csak a szex körül forog minden gondolata akkor ágyba bújhatsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!