Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak vissza a társkeresőn? Mit tudok tenni hogy írjanak?
Nem sokat tudsz tenni.Talán nem jó képet tettél fel magadról:)
Nekem pl ez a text tetszik ha valakit csak megnézek"Köszönöm az érdeklődésedet" utána jöhet egy ilyen "kár,hogy nem válaszolsz"
Ha megnézik az adtlapodat, akkor a level amit írsz legalább említésre méltó. A problema az adatlap, de inkabb a képekkel van.
A harmas meg hazudik. Ha volt mar kamu női profilod, (érdemes kipróbálni) heti 7-800 levelet kap egy átlagos lany, 1000 fölött ha csinos. Persze, mindegyikre válaszol.. Max ha csak egy-két hete van fenn.
Kérdező tulajdonképpen mit vársz? Társkeresőn 3x annyi férfi van, mint nő beleértve a női kamuprofilokat is. Ez azt eredményezi, hogy a női elvárások ott legmagasabbak. Úgy válogatnak, mintha boltban lennének. Még ha vissza is írnak, amint jön egy jobb pasi, a beszélgetésnek ott vége lesz.
Amikor fenn voltam, nekem is alig-alig írtak vissza, pedig előnyös kép volt rólam. Akivel találkoztam, meg is jegyezte, hogy nem úgy nézek ki mint a képen (igaz ő se). Szóval igyekezz olyan képet kitenni, ahogy a valóságban is kinézel.
"Azt mondták női ismerősök" - na ez tetszett :D
Mintha a nők tudnák mit akarnak.
Egyébként pedig sok nő csak egónövelésből van ám fenn. Írsz neki valamit, megnézi az adatlapod, röhög egyet a barátnőivel rajtad, aztán irány a diszkó a jóképű pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!