Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn tényleg a tökéletes férfit keresik a nők?
Mikor felmentem ilyen oldalra csak néztem milyen igények vannak ott. Sportos, egzisztenciálisan is rendben lévő, helyes, kiegyensúlyozott, határozott, magabiztos férfiakra várnak, tényleg szerintem az ilyen férfiakból kevés van. Nem tudom egyáltalán valamilyen rossz tulajdonságot elfogadnának az ottani nők.
Szerintem ha ilyen jó tulajdonságokkal rendelkeznék, már rég találtam volna párt az életbe és nem mentem volna fel ilyen oldalra. Nyilván azért m,egyek fel ilyen oldalra, mert valami hiba van bennem és nem az élőbeli ismerkedés.
Most a 30 körüli nőkre gondolok
Igen. Mivel hatalmas a választék, te sem a trágyát választanád.
Én férfi vagyok, de bevallom, és is csak a legszebb nőket veszem figyelembe társkeresőn, minden századik fiatal nőre reagálok csak (akiről látszik, hogy nem kamu profil, azokat alapból ignorálom), akik tényleg igazán gyönyörűek. Sok a dagadt, sok a csúnya csaj társkeresőn, akikhez még bottal sem érnék. Akkor elvileg rám is mondhatnák, hogy milyen egy szemét vagyok, hogy csak a legszebbek kellenek. Hát a csajok is így vannak ezzel, csak a leghelyesebb, sportos testű, és lehetőleg anyagi javakkal is rendelkező férfinak írnak vissza társkeresőn. Igaz ami igaz, a netes társkeresés NEM az átlagos férfiak sportja.
ezeket az igényeket igy megirták, vagy mi a szösz?
Én 90%-ban kitöltetlen adatlapot látok.
A társkereső torzít, hiszen ott mindig megvan az illúziója, hogy "van másik". Egy átlagos nő társkeresőn rengeteg megkeresést kap, és nehezen alakul ki kölcsönös szimpátia, bizalom. Amikor társkeresőztem, én is azt néztem, hogy "miért nem", nem pedig azt, hogy "miért igen".
A párom élőben ismertem meg, ő is fent volt előtte társkeresőn, túl sok kudarcos randin.
Apránként ismertük meg egymást egy közös társaságban, így volt időm, lehetőségem megismerni és elfogadni a hibáival együtt. Társkeresőn kapásból elhajtottam volna, mert nem illett bele az általam elképzelt paraméterekbe. De így, hogy fokozatosan alakult ki a szimpátia és vonzalom, a hibái eltörpülnek a vonzó tulajdonságai mellett.
Persze hogy a tökéletes férfit keresi. És ez nem feltétlenül jelenti azt hogy semmilyen hibája nem lehet. Nyilván nem keresek valakit a hibái alapján...
Lehet durva hasonlítás, de ha Elmegyek nadrágot venni, akkor elgondolom hogy milyet is szeretnék. Legyen kék, egyenesszárú, és farmer...attól hogy a szára túl hosszú és fel kell hajtatnom, még megveszem. De nem úgy keresem hogy "nyugodtan lehet hosszabb, más színű, vagy fazonú"
29N
Azért nem olyan ritka az ilyen pasi. Hibái meg mindenkinek vannak. Én társkeresőn soha nem találtam senkit,mert vagy messze laknak,vagy sexet akarnak vagy kamuztak,vagy elakadt a beszélgetés.
Ám megvan számomra a tökéletes pasi,aki ezeknek a tulajdonságoknak megfelel,persze neki is vannak hibái. Aki tartós ,komoly kapcsolatot akar,igen is válogat(ha szerencséje van,megteheti)
Ám a társkeresőkön a férfiak és a nök kb 90%`-a komolytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!