Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a társkeresőn vannak a legnagyobb igényekkel rendelkező nők amikor a társkeresőkön szerintem a férfiak alja van?
Ez egyáltalán nem így van.
Pl. a párom is fent volt társkeresőn, mielőtt összejöttünk volna, csak nem ott ismerkedtünk meg. És nem mondanám, hogy az "alja".
Szerintem a társkeresők társadalma teljesen leképezi a teljes társadalmat. Nekem azért volt elsőre meghökkentő, mert azokban a körökben, ahol mozgok, ritkán találkozom egy bizonyos szint "alatti" emberekkel, vagy ha találkozom is, nincs velük érdemi kapcsolatom.
De attól még léteznek! A társkeresőn meg válogatás nélkül zúdulnak a férfiak, így a nők szembesülni kénytelenek a valósággal, hogy milyen emberek is élnek körülötte.
Alapvető igazság, hogy a társkeresőkön a nők ás a férfiak alja van. Aki sikertelen az életben.
De mindenhol van lehet egy gyémánt a mocsárban
Hol keressenek szegény nők? Nincs más lehetőség? Van ötleted?
A társkereső tükrözi a társadalmat.
Ha összehasonlítod a nők és a férfiak igényességét, műveltségét, iskolázottságát, a nők körében nagyobb a százalékos arány.
Továbbá a nők jobban megfontolják, kivel alakítanak kapcsolatot. Tanulmányaik során nem találnak párt,
- mert leköti őket a tanulás
- vagy ha találnak, az egyetemi évek befejeztével elmaradnak egymástól ( 4-5 év )
Ha a munkahelyén becsületesebbek attól, hogy elcsábítsák a családosokat, vagy a kapcsolatban levő férfiakat, nem marad más ismerkedési lehetőségük, mint a társkereső.
A nők másik csoportja, akik tudják magukról, hogy nem is szépek, és nem is műveltek, igyekeznek bájaikkal magukat mielőbb bebiztosítani egy fix társkapcsolatban.
A férfiak könnyen belemennek a kapcsolatba, s mire felocsúdnak már ott a gyerek. Jól is érzik magukat ilyen kötelékben, hiszen férfinak érzik magukat, egy iskolázatlanabb műveletlenebb, esetleg butább társ mellett.
Vagyis ezek a nők mielőbb „kihalásszák” a javát. .
Így a társkeresőre, bocs hogy ezt a szót használom valóban a nők „java” és a férfiak „selejtje” marad.
Még egy gondolat: a férfi akár több fészekaljat is befogad, egy nő ezt már megfontolja.
Olvastam sok érdekes választ és érvet is.
Szerintem részben igaz részben nem. Az nem szabad kijelenteni egyik félre se hogy az alja. Sajnos a rohanó világunkban sokszor nincs lehetőség ismerkedni. Ma már ha leszólítasz valahol egy hölgyet zaklatásnak veszik. Én is ismerkedtem társkeresőn és meg is tapasztaltam nincs értelme. Ott nem lehet sikert elérni, sok szexre hajtó férfi miatt én is meg voltam bélyegezve.Ezzel igazi önbizalom romboló. Élőben viszont siker. De van ellenpélda is, ritka eset.
7-es ezek demagóg marhaságok: tehát a nők ánblok műveltebbek, dolgosabbak, becsületesebbek...ja persze.
a nők java a társkeresőn a selejtes férfiak társaságában. mindezt úgy hogy 10szer annyi férfi van az oldalakon.....adjunk igazat annak hogy a szuperférfiaknak nincs szüksége társkeresőre. csak akkor egy igen fogós kérdés: hol van a nők selejtje ha nem a társkeresőn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!