Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiak ti is kínlódás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiak ti is kínlódásnak élitek meg az internetes társkeresőn való társkeresést?

Figyelt kérdés
Bármilyen jó levelet fogalmazz meg az ember, meg bárhogy próbálkozik, legjobb képet kiteszi magáról stb. Hiába.....abszolút szinte senki nem ír vissza,
2016. febr. 27. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Inkább keservesnek.

Ne fogd fel kínlódásnak, mert akkor az is marad. Csak lazán. Nem hascsikarás az, ha nincs hová gugolni, csíkos lesz a gatya. Tehát, ne szarj be, majd alakul...

2016. febr. 27. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem, én nem is vártam semmit az internetes társkereséstől.

Úgy voltam vele, hogy kipróbálom, úgysem veszthetek semmit. De nem is kaptam semmit, szóval 0:0.

Tényleg embertelen dolog a netes ismerkedés, az emberiség büntetése a technológia visszaütése.

2016. febr. 27. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Netes társkeresőtől senki nem várjon csodát, tele van pénzéhes nőkkel és uncsi pasikkal..
2016. febr. 27. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Régen nekem úgy ahogy ment a neten való ismerkedés, volt egy-két találkozás is, de sokra nem mentem vele,kapcsolat nem lett egyikből sem. Ez a régen vagy 6-7 éve volt.
2016. febr. 27. 17:05
 5/5 Fingkirály ***** válasza:
100%

Kedves hármas, miért unalmas egy átlagos férfi?

Speciel nekem a hátam szokott borsózni attól, hogy a nők legnagyobb része egy ilyen 0-24 animátor (tudod, ez az a foglalkozás, ahol hivatalból viccesnek-ösztönzőnek-jajdeérdekesnek kell lenni, tulképpen a bohóc 21. századi polkorrekt megnevezése) / standup komikus / szexrabszolga kombót keres.

Nekem az agyamra menne egy ilyen duracellnyuszi nő, aki nem tud megülni a s*ggén félóráig sem. Társat keresek, nem udvari bolondot.

2016. márc. 1. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!