Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintettek mennyire bátor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek mennyire bátor döntés, hogy ha 26 éves fejjel feladom a társkeresést?

Figyelt kérdés
Mint virtuális, mint valós életben megbuktam ilyen téren. Úgy fest nekem, hogy az a sorsom, hogy a kedvenc íróimhoz Howardhoz és Lovercrafthoz hasonlóan én is magányosan éljem az életem.
2015. máj. 15. 16:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
69%

Jól teszed szerintem,én is feladtam már az egészet.Így,hogy nem foglalkozom a nőkkel,nem törődöm velük,sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok,nem aggódom rajta,nem kell hallgatni a hisztit,flegmázást,nem aláznak meg stb...

Nekem is a magány a sorsom,de erre már hamarabb is rájöttem.

23/F

2015. máj. 15. 16:20
 2/27 anonim ***** válasza:
61%

Elkeseredett döntés, a bátorságot még csak hírből sem ismeri, sőt, inkább gyáva döntés.

Könny ráfogni a sorsra, meg az efféle dolgokra azt, hogy képtelen vagy a világ egyik legegyszerűbb dolgára.

Ha nekem sikerült barátnőt találni, akkor bárkinek sikerülhet.

2015. máj. 15. 16:25
 3/27 A kérdező kommentje:
Hát, nem lesz normális életem, mint másnak. De író vagyok, azok nem normálisak. Engem évekkel a halálom után fognak szeretni.
2015. máj. 15. 16:25
 4/27 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2015. máj. 15. 16:29
 5/27 A kérdező kommentje:
És az igazán trágya érzés, hogy tudom, hogy ez nem normális. Hogy nem vagyok normális.
 6/27 A kérdező kommentje:
Férfi.
 7/27 anonim ***** válasza:
De a legtöbb írónak mégis van/volt felesége, akkor neked miért ne lehetne? Igazából nekem mindegy, hogy mit csinálsz, nem az én tisztem megmondani, hogy mit tegyél, de én csak jót akarok neked, még így ismeretlenül is.
2015. máj. 15. 16:30
 8/27 anonim ***** válasza:
72%
Ha csúnya vagy, vagy alacsony, akkor ez a legjobb döntés, amit hozhatsz.
2015. máj. 15. 16:30
 9/27 A kérdező kommentje:

Majd wikipédián mennyire fog jól hangzani, hogy

... haláláig magányosan és elzárkózottan élt. Történeteit csak halála után fedezték fel.

Szép vég lesz.

2015. máj. 15. 16:34
 10/27 anonim ***** válasza:
86%
Látva, hogy a csúnyább nőknek is egész jó pasija van én már 20 évesen feladtam. 27F
2015. máj. 15. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!