Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendesebb fiúknak hogy sikerül barátnőt szerezniük? Bármilyen tanácsot megköszönnék ismerkedés/beszélgetéssel kapcsolatban, mert évek óta nagyon zavar ez a probléma.
Igen, alkohol után nyitottabb vagyok én is, de tuti nem ez a megoldás (szerintem), mert ennyi erővel egész nap vedelnem kellene "ki tudja, mikor találkozok ma valakivel" :D
# 2/2 A kinézet is számít, de szerintem nem sokat ér, ha egyszerűen unja melletted magát a lány. Nem nagyképűség, én sem nézek ki rosszul, de többször kaptam már azt a mondatot lánytól(persze nem randin, olyan még nem volt :DD ), hogy "mért vagy ilyen csendes" na ezek után annyit sem jártam el, mint előtte, ettől a mondattól rettegek azóta.
Amúgy nektek van élettapasztalatotok?
Miről is beszéljek a lányokról? Hm? Az érdekes témájú könyvről, amit a legutóbb olvastam? A belföldi utazásaimról, amit fillérekből oldok meg barátok és ismerősök segítségével? A nyári kalandjaimról, amik különböző városokban dolgozva történnek? A testedzésemről? Az érdekes hobbijaimról, amiket állandóan végzek? A nézeteimről az élet különböző fontos területein? A bulis élményeimről, amikre egyedül járok társaság nélkül, de mindig történik valami érdekes?
Lehet azért nem tudtok mondani semmit, mert beszűkült, szürke, hétköznapi életet éltek szinte sosem kimozdulva sem fizikailag, sem mentálisan abból a közegből, amiben éltek.
Ha a fentiek hiányoznának az életemből, valószínűleg én sem tudnék mit mondani soha.
21/F
mi neten ismerkedtünk meg a barátommal (én írtam rá), és nagyon sokáig nem találkoztunk, mert félt, hogy nem tudna mit mondani, mert ő nagyon csendes és alig beszél
aztán 1 hónap folytonos beszélgetés után találkoztunk, kimentünk sétálni, iszogattunk és úgy valamivel könnyebb volt :)
több, mint 1 éve vagyunk együtt, és szerintem nagyon sokat változott ebben, ahhoz képest, hogy az elején alig beszélt, most meg van, hogy folyton mondja :D
és nekem pont ez tetszett benne, hogy nem mászott rám, meg játszotta az eszét, hanem megmondta, hogy valójában félénk meg stb
én imádok beszélni és nekem sokkal jobb egy csendes fiú társasága, mint olyané aki teljesen elnyom maga mellett és az idióta dumáját meg a vicceit kell hallgatnom :)
16L20F
Nem tudom, hogy aktuális-e még, vagy találtál-e már barátnőt, de azért leírom a véleményem. Szerintem ebben az esetben tényleg fontos a külső, mert ha a dumáddal nem kelted fel az érdeklődést akkor valami mással kell. Egyébként meg tegyünk különbséget a "kuka" és a csendes között, mert aki kuka annak nincs mondanivalója, aki meg csak csendes, nem ő a hang a társaságban, az még lehet értelmes, akivel randin lehet beszélgetni, mert ott kettesben vagytok. És az egyik válaszoló meg írta, hogy biztos nincs miről beszélned mert nincsenek kalandjaid vagy nem mozdulsz ki.. Hát ez is lehet téma, de pl szerintem ez unalmas, engem sokkal jobban érdekel az ha mondjuk egy fiúnak vannak érdekes gondolatai, véleménye a dolgokról, azzal lehet igazán beszélgetni. Szóval valami biztos érdekel, valamiről csak tudsz társalogni a randin.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!