Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezért olyan nehéz rendes barátnőt szereznem, mert csak a 150-160cm magas lányoknál van lehetőségem próbálkozni a magasságom miatt?
Figyelt kérdés
Sajnos csak 165cm magas vagyok és már nőni sem fogok az fix. Az ősök sem magasak, ez nálunk genetikai dolog. Azt mindig is sajnáltam, hogy a tőlem magasabb lányoknál alapból esélytelen vagyok, így kénytelen vagyok beéerni alacsonyabb lányokkal, viszont úgy látom az alacsony lányok már többnyire foglaltak. A magasabb lányok között mintha több lenne a szingli. Meg az a baj, hogy a mai alacsony lányoknak is inkább kell egy 180cm magas srác, ha már választhatnak, mint egy 165cm magas.2012. dec. 13. 17:48
1/13 anonim válasza:
Igen kicsi vagy mint a zabpehely.
2/13 anonim válasza:
"Vajon ezért olyan nehéz rendes barátnőt szereznem"
Rendes lányok is lehet 160 cm körül találni.
4/13 anonim válasza:
ok, vágom én, hogy nehéz ekkora magasság mellett magabiztosságot csiholni, de akkor se közvetlenül arra fogd rá h alacsony vagy, mert nem ez a baj, hanem a határozottságod hiánya. Sajnos lehet áltatni az embereket, hogy alacsonyan meg rondán is elérhetnek valamit az életükkel, de hát akik ezt mondják kérem probálják már meg önmaguk is mielött BELEPOFÁZNAK!
5/13 anonim válasza:
Sajnos a pici lányoknak is magas pasi kell, és ráadásul a normális lányok mind foglaltak.
7/13 anonim válasza:
ne ugassál utolsó válaszoló, probáld ki inkább, utána pofázz.
9/13 anonim válasza:
#7: Mi az, hogy ne ugassak? Anyáddal beszélj így, ne velem! 170 centimmel én sem mondhatom magam nagydarabnak, de elfogadom, és nem itt nyavalygok napi 24 órában!
10/13 anonim válasza:
én is 170 vagyok, ha gyurnék meg kihuznám magam, akkor biztos elérném a 175-öt is.
nekem mindenesetre elég nehéz volt barátnöt szereznem. jártam bulizni majdnem egy éven keresztül, meg társkeresök, rengeteg csajjal kavartam, de igazán egyik se akart semmit. Max a csufik. Elég nehéz volt kifogni egy olyan lányt, aki tetszik (átlagosan csinos) és viszont. De nagy küzdelmek árán sikerült, igaz odalett a lelkem egy része a procedurában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!