Decemberben szeretnénk elkezdeni próbálkozni a párommal, hogy teherbe essek. Diane 35 fogamzásgátlót szedek jelenleg. Mennyi idővel előtte kell abbahagynom? Úgy tudom, nagyon magas a hormontartalma.
Én Novinettet szedtem, és 48 órát mondott a doki. De ha ennek ennyire magas a rizikója, akkor hagyd abba fél évvel hamarabb, és addig védekezzetek másképp. Szerintem az a tuti.
Sok sikert! :o)
Igen, magasabb a hormontartalma, mint a "maszületetett" bogyóknak, úgyhogy tényleg hagyd abba 6 hónappal előtte!
Egyébként is, nagyon elvékonyodik a méhnyálkahártya a tabiszedés alatt, és akkor nem tud majd beágyazódni a baba! Nem egyedüli eset, hogy megfogant ugyan, de a méh még alkalmatlan volt a befogadására, és ezért elment...
Jobb az elővigyázatosság! SOk sikert!
En ezt szedtem 5 eve,es nekem nem valt be,ezert abbahagytam,es mar a kov.honapban meg sem jott.
De ez nem fogamzasgatlo igazabol hanem a borgyogyaszok altal hasznalt bor,haj problemakra hasznalt gyogyszer aminek a mellekhatasa a fogamzasgatlas,nekem anno azt mondta az orvos,h semmi baj nem lenne,ha megtartanank a babat,de akkor sajnos erre nem volt lehetosegunk.
A hat hónappal előtti abbahagyást egy ismerősömnek - aki szintén Diane-t szedett - a nőgyógyásza mondta. Mivel épp ebben a hónapban fogy el az utolsó levél, így úgy döntöttünk, abbahagyom most, így a tervezett próbálkozásig pont eltelik a 6 hónap. De majd a saját nőgyógyászommal is konzultálni fogok.
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!