Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintettek mennyire bátor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek mennyire bátor döntés, hogy ha 26 éves fejjel feladom a társkeresést?

Figyelt kérdés
Mint virtuális, mint valós életben megbuktam ilyen téren. Úgy fest nekem, hogy az a sorsom, hogy a kedvenc íróimhoz Howardhoz és Lovercrafthoz hasonlóan én is magányosan éljem az életem.
2015. máj. 15. 16:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
62%
Ne legyél kis ratyi gyerek, aki miattuk sír.:)
2015. máj. 15. 17:41
 22/27 anonim ***** válasza:
66%

Nem vagy bátor, inkább csak szánalmas ezekkel a kijelentésekkel. Nem ismerlek, és simán lehet, hogy tök klassz ember lehetnél, ha kicsit átértékelnéd magadban a dolgokat. Amilyen képet mutatsz az emberek felé, a reakció is olyan lesz többnyire. Figyeld meg: a topic kiírásod óta az emberek nagy részében csak negatív vélemény alakult ki rólad, van, aki szán, van, aki csak leolt, vagy nem érti a felfogásod. Szerintem simán lehetne változtatni, bár semmi se két napos folyamat, azt meg kell hagyni.

Néha ezek a régi mondások annyira igazak: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

2015. máj. 15. 18:38
 23/27 anonim válasza:
Nyugi en mar most is szeretlek;)
2015. máj. 15. 20:45
 24/27 anonim ***** válasza:
39%
Bátornak nem mondanám, de ha csúnya vagy, akkor bölcs döntés.
2015. máj. 16. 11:12
 25/27 A kérdező kommentje:

Akkor gyerekek helyett történetek fognak maradni utánam. Mert ronda vagyok, meg szociálisan fejletlen. Egy igazi nyomorék.

Olyan sztorikat fogok írni, amiben mindig a nő szívja meg. Nem lesz szerelmi szál, nem lesz szerelmes happy end. Ennyi.

A kozmikus horrorban nincs helye.

2015. máj. 16. 13:38
 26/27 anonim ***** válasza:
37%

nem értek azzal egyett, hogy egy író párkapcsolat nélkül többet, jobban ír. az exem is írt, a legjobb hónapjainkban rengeteget írt, a múzsájának tartott, rengeteg ötlete volt akkor és borzasztó jó dolgok születtek. szóval ez egyénfüggű, ki miből merít.

viszont feladni sosem szabad. a társ"keresés" fogalmával amúgy sem értek egyet, hiszen a szerelmet nem keresni kell, hanem az talál ránk, kérdés, hogy kire mikor. én is elbuktam már, de nem adom fel, mert hiszem, hogy egyszer megtalálom a -jaj de nyálas, istenem - nagy Ő-t.

a sorsod te magad írod, csak légy türelmes ;)

L20

2015. máj. 16. 19:15
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha férfi lennél csajoznál, nem itt rinyálnál!

Több mint 2 x annyi vagyok mint Te!

De nem szarok be ha oda kell menni egy nőhöz!

Szedd össze magad!

2015. máj. 28. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!