Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek mennyire bátor döntés, hogy ha 26 éves fejjel feladom a társkeresést?
Nem vagy bátor, inkább csak szánalmas ezekkel a kijelentésekkel. Nem ismerlek, és simán lehet, hogy tök klassz ember lehetnél, ha kicsit átértékelnéd magadban a dolgokat. Amilyen képet mutatsz az emberek felé, a reakció is olyan lesz többnyire. Figyeld meg: a topic kiírásod óta az emberek nagy részében csak negatív vélemény alakult ki rólad, van, aki szán, van, aki csak leolt, vagy nem érti a felfogásod. Szerintem simán lehetne változtatni, bár semmi se két napos folyamat, azt meg kell hagyni.
Néha ezek a régi mondások annyira igazak: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Akkor gyerekek helyett történetek fognak maradni utánam. Mert ronda vagyok, meg szociálisan fejletlen. Egy igazi nyomorék.
Olyan sztorikat fogok írni, amiben mindig a nő szívja meg. Nem lesz szerelmi szál, nem lesz szerelmes happy end. Ennyi.
A kozmikus horrorban nincs helye.
nem értek azzal egyett, hogy egy író párkapcsolat nélkül többet, jobban ír. az exem is írt, a legjobb hónapjainkban rengeteget írt, a múzsájának tartott, rengeteg ötlete volt akkor és borzasztó jó dolgok születtek. szóval ez egyénfüggű, ki miből merít.
viszont feladni sosem szabad. a társ"keresés" fogalmával amúgy sem értek egyet, hiszen a szerelmet nem keresni kell, hanem az talál ránk, kérdés, hogy kire mikor. én is elbuktam már, de nem adom fel, mert hiszem, hogy egyszer megtalálom a -jaj de nyálas, istenem - nagy Ő-t.
a sorsod te magad írod, csak légy türelmes ;)
L20
Ha férfi lennél csajoznál, nem itt rinyálnál!
Több mint 2 x annyi vagyok mint Te!
De nem szarok be ha oda kell menni egy nőhöz!
Szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!