Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány kudarc után érdemes feladni a társkeresést egy férfinek?
Nem azon múlik,hogy egy adott szám után kell feladnia.
Itt az a kérdés inkább,hogy meddig bírja lelkileg ezt egy férfi.Nem holmi számokon van a lényeg...
Egy átlagot kérdeztem - a "lelki teherbírást" pedig talán lehet akár számokkal is mérni.
Egyébként természetesen próbál változtatni magán, több-kevesebb sikerrel, de bizonyos dolgokon egyszerűen nem tud.
Kérdés, hogy mit élsz meg kudarcnak :)
Az a helyzet, hogy marhára nem egyszerű a társkeresés,
sem nőnek, sem férfinak..
A társkereső oldalakon kb 3x annyi nő van, mint férfi.
Nagyon könnyen függővé válhat tőle az ember.
Láttam olyat, hogy talált társat, de nem bírta ki és visszajárt nézelődni, gondolom hátha akad jobb- jelszóval.Azért ne élj meg mindent kudarcként. Sok sikert kívánok a továbbiakban :)
gondolom most egy konkrét számot vársz valakitől, mint pl. 15
de halkan megsúgom ezt nem lehet így megmondani
Ne keress társat, aszt jóvan.
Jön magátol.
Kiemelném az érdemes szót kérdésedből, és legyen a 3. kudarc után. Lehet 2. vagy 4., lényegtelen, még az elején. És azért, hogy utána több eséllyel találj párt. Rágörcsölve, amikor tényleg az az aktuális cél, hogy legyen valaki, szerintem tized annyira se lehet. Szerintem mindenki hallotta már, hogy ha egyedül vagy nem találsz senkit, bezzeg kapcsolatban meg jönnek sorra az új jelentkezők. Ez pontosan így is működik, a viselkedésed miatt. Mert nem görcsölsz rá. Az elmúlt hónapokban sok kellemes randim volt, most kicsit magasabb elvárásokkal kötném le magam újra, és mivel nem cél, nem fáj a kapcsolat hiánya, teljesen normálisan kialakulnak. Ne a társkeresést fogalmazd meg mint fő feladatod, hanem társaságban jól érezni magad. Kellemes társaság keresése, barátkozás, közös baráti programok.
Mind online mind személyes ismerkedésnél is őrülten sok pasi van, aki nagyon visszataszítóan nyomul és ebből nagyon sok lánynak elege van. Ha meghallja a randi szót, vagy bókolós nyomulós sorokat kap, már menekül. Ellenben ha laza maradsz, ismerkedsz, barátkozol, felüdülés. Persze mivel nem ilyen friendzoneos valaki akarsz lenni, onnantól hogy Te többet akarsz mint Ő és nem látszik, hogy ez változna, lépj tovább. Nyugodtan add fel a társkeresést, hogy legyen társad!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!