Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány kudarc után érdemes feladni a
társkeresést egy férfinek?
11/26 A kérdező kommentje:
Eddig egyetlen értékelhető válasz érkezett, amit ezúton köszönök To7ka nevű felhasználónak.
Kedves #6 válaszoló! Az nettó hülyeség, hogy a társkereső portálokon háromszor több nő van, inkább fordítva lenne igaz. Továbbá én egyáltalán nem gondolom úgy, hogy mindez függőséget okozhat - ha találok valakit, aki nálam megüti a mércét, akkor addig hanyagolom a társkeresést, míg ki nem derül, hogy van-e nála esélyem egy tartós párkapcsolatra.
Szerintem akkor, ha már minden nőtípusnál, mindenféle módon próbálkoztál. Ha akkor sincs semmi sikered, akkor túl csúnya vagy ahhoz, hogy nőd legyen.
2015. jún. 29. 20:31
13/26 A kérdező kommentje:
Csúnya? Ne haragudj, de mégis miből gondolod, hogy csak külső okai lehetnek egy női elutasításnak?
Tapasztalatból. Ha egy férfi elég jól néz ki, akkor lehet buta, bunkó, agresszív, csalfa, bármi, a nők megbocsátanak neki minden hibát.
2015. jún. 29. 20:42
A külső a legfontosabb szempont minden nőnél. Ha az stimmel, csak rajtad múlik mit kezdesz vele. A belső hibákat el is nézheti, azokon lehet uralkodni is.
Ha viszont rondának születtél, mint én és még a genetikád is pocsék a testépítéshez, felesleges próbálkoznod.
2015. jún. 29. 21:05
Egyébként társkeresésbe fogni akkor érdemes, ha lelkileg,- mentálisan rendben van az ember, ha jól érzi magát egyedül is, nem nyomja a lelkét egy előző megszakadt-csődbe ment kapcsolat. Tehát, ha teljesen rendben vagy önmagaddal, nem vagy társfüggő. Vonatkozik ez nőre, férfira egyaránt.Amúgy valóban kb harmadannyi férfi van, mint nő a társkeri oldalakon és szinte mindenütt ugyanazok, különböző nickeken :)
2015. jún. 29. 21:09
6 év után adtam fel, csajok számát nem tudom, de több volt mint 100.
4 éve egyáltalán nem foglalkozom velük, max ismerősi szinten, de semmi több.
2015. jún. 29. 21:19
27 éves nô vagyok 7 éve nincs és nem is keresek tàrsat,mert beleuntam.Ez idô alatt sok embert megismertem,de kettô azaz kettôvel jutottam a talàlkàig mindkettô egyszeri alkalomig...és ebbe nincs benne semmilyen elvàràs...és soha nem is volt!
2015. jún. 29. 21:47
Én is feladtam már az egészet,konkrétan úgy 2 éve.
Nem tudom hány visszautasítás,kinevetés,megalázás volt,amit kaptam nem számoltam,de szerintem jobb is így. :/
A nők ügyet sem vetnek rám,mintha levegő lennék. :/
Szóval ez van.
24/F
2015. jún. 29. 21:51
Nincs olyan, hogy "érdemes feladni", bármikor összetalálkozhat az ember valakivel, aki megdobbantja a szívét:) Olyan van, hogy az ember belefárad az egészbe, ez szerintem inkább időben fejezhető ki, nem a megismert emberek számában. Egy hónaptól több évis is terjedhet, attól függően, hogy mennyire intenzíven keres társat az ember, vagy iktat-e be szüneteket, belefut-e valaki nagyon unszimpatikusba vagy csak simán nem jön össze a dolog, esetleg több jó élménye is van. Egy idő után valahogy "elengedi a témát" az ember - mármint azt, hogy erre koncentráljon. De akkor is érdemes nyitott szemmel / szívvel járni.
2015. jún. 29. 23:03
Kapcsolódó kérdések: