Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hány kudarc után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány kudarc után érdemes feladni a társkeresést egy férfinek?

Figyelt kérdés
Kicsit talán értelmetlennek tűnhet a kérdés megfogalmazása; elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek hány sorozatosan átélt kudarc után mondható el valakiről, hogy valószínűleg már nem fogja megtalálni élete nagy szerelmét.
2015. jún. 29. 19:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Eddig egyetlen értékelhető válasz érkezett, amit ezúton köszönök To7ka nevű felhasználónak.

Kedves #6 válaszoló! Az nettó hülyeség, hogy a társkereső portálokon háromszor több nő van, inkább fordítva lenne igaz. Továbbá én egyáltalán nem gondolom úgy, hogy mindez függőséget okozhat - ha találok valakit, aki nálam megüti a mércét, akkor addig hanyagolom a társkeresést, míg ki nem derül, hogy van-e nála esélyem egy tartós párkapcsolatra.

2015. jún. 29. 20:23
 12/26 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem akkor, ha már minden nőtípusnál, mindenféle módon próbálkoztál. Ha akkor sincs semmi sikered, akkor túl csúnya vagy ahhoz, hogy nőd legyen.
2015. jún. 29. 20:31
 13/26 A kérdező kommentje:
Csúnya? Ne haragudj, de mégis miből gondolod, hogy csak külső okai lehetnek egy női elutasításnak?
2015. jún. 29. 20:35
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
Tapasztalatból. Ha egy férfi elég jól néz ki, akkor lehet buta, bunkó, agresszív, csalfa, bármi, a nők megbocsátanak neki minden hibát.
2015. jún. 29. 20:42
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

A külső a legfontosabb szempont minden nőnél. Ha az stimmel, csak rajtad múlik mit kezdesz vele. A belső hibákat el is nézheti, azokon lehet uralkodni is.

Ha viszont rondának születtél, mint én és még a genetikád is pocsék a testépítéshez, felesleges próbálkoznod.

2015. jún. 29. 21:05
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként társkeresésbe fogni akkor érdemes, ha lelkileg,- mentálisan rendben van az ember, ha jól érzi magát egyedül is, nem nyomja a lelkét egy előző megszakadt-csődbe ment kapcsolat. Tehát, ha teljesen rendben vagy önmagaddal, nem vagy társfüggő. Vonatkozik ez nőre, férfira egyaránt.Amúgy valóban kb harmadannyi férfi van, mint nő a társkeri oldalakon és szinte mindenütt ugyanazok, különböző nickeken :)
2015. jún. 29. 21:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

6 év után adtam fel, csajok számát nem tudom, de több volt mint 100.

4 éve egyáltalán nem foglalkozom velük, max ismerősi szinten, de semmi több.

2015. jún. 29. 21:19
 18/26 anonim ***** válasza:
75%
27 éves nô vagyok 7 éve nincs és nem is keresek tàrsat,mert beleuntam.Ez idô alatt sok embert megismertem,de kettô azaz kettôvel jutottam a talàlkàig mindkettô egyszeri alkalomig...és ebbe nincs benne semmilyen elvàràs...és soha nem is volt!
2015. jún. 29. 21:47
 19/26 anonim ***** válasza:
62%

Én is feladtam már az egészet,konkrétan úgy 2 éve.

Nem tudom hány visszautasítás,kinevetés,megalázás volt,amit kaptam nem számoltam,de szerintem jobb is így. :/

A nők ügyet sem vetnek rám,mintha levegő lennék. :/

Szóval ez van.

24/F

2015. jún. 29. 21:51
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
Nincs olyan, hogy "érdemes feladni", bármikor összetalálkozhat az ember valakivel, aki megdobbantja a szívét:) Olyan van, hogy az ember belefárad az egészbe, ez szerintem inkább időben fejezhető ki, nem a megismert emberek számában. Egy hónaptól több évis is terjedhet, attól függően, hogy mennyire intenzíven keres társat az ember, vagy iktat-e be szüneteket, belefut-e valaki nagyon unszimpatikusba vagy csak simán nem jön össze a dolog, esetleg több jó élménye is van. Egy idő után valahogy "elengedi a témát" az ember - mármint azt, hogy erre koncentráljon. De akkor is érdemes nyitott szemmel / szívvel járni.
2015. jún. 29. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!