Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hány kudarc után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány kudarc után érdemes feladni a társkeresést egy férfinek?

Figyelt kérdés
Kicsit talán értelmetlennek tűnhet a kérdés megfogalmazása; elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek hány sorozatosan átélt kudarc után mondható el valakiről, hogy valószínűleg már nem fogja megtalálni élete nagy szerelmét.
2015. jún. 29. 19:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

8 hónap alatt 10 nő a lóf.sz. :D Más ennél egyetlen este alatt több elutasítást kap, mégis megy előre, tanul a hibáiból és ezáltal sikeressé válik. Gondolom, ha pl. kosaraznál, nem adnád fel az egészet, csak mert egymás után 10x nem sikerült bedobni a labdát a kosárba.

Kudarc nem létezik, hanem csupán tapasztalatokat szerzel és egyre jobb leszel.

2015. jún. 30. 09:48
 22/26 anonim ***** válasza:
41%

Ezt inkább életkorhoz tudnám kötni, nem kudarcok számához. Ha 30 éves korodig nem jött össze semmi, utána már kb. csak öregszel, és mégannyira sem fog.

Én már rég feladtam, nem ér annyit az egész amennyit kínlódni kell vele. Semmi nem garantálja hogy a "nagy Ő" majd előbb-utóbb eljön, de még ha így is lenne, 50 évesen már én magam zavarnám el a 3,14csába.

2015. jún. 30. 16:18
 23/26 anonim ***** válasza:
84%
Aki érzékeny, az már egy pár kudarc után is úgy érezheti, hogy vége van a világnak. Én más lehetőség híján társkereső oldalakon próbálkoztam hosszú ideig, de elegem lett abból, hogyan a nők ott viselkednek. Emiatt tehetetlen vagyok én is, bár az a szerencse, hogy magamnak való vagyok, mindig így éltem, és az ember meg is szokja azt a helyzetet, amiben él. Csak sajnos az a nagy baj, hogy az embernek az ösztönei nem nyugszanak, mert ez nem úgy működik, hogy ha nem sikerül, akkor az ösztönök is alábbhagynak. Nem is értem, hogy hogyan írhatnak sokan olyat, hogy "ne görcsöljünk", hiszen ha valami jó dolog nem teljesült be, nem történt meg valakinek az életében, akkor arra annál jobban vágyik. Ebbe maximum keserűen beletörődni lehet, és én nem tudom csak úgy lazán tudomásul venni azt, hogy nincsen semmilyen tapasztalatom a másik nemet illetően. Az időt meg sajnos nem lehet megállítani.
2015. jún. 30. 22:42
 24/26 anonim ***** válasza:
55%
Ha sokan lepontoznak, abból lehet tudni ezen az oldalon, hogy igazat írtál. :D
2015. jún. 30. 23:41
 25/26 anonim ***** válasza:
50%

Személy szerint 2004-ig folyamatosan próbálkoztam (zéró siker), majd feladtam. A vicc az egészben, hogy azóta kiegyensúlyozott és boldog vagyok, nincs megfelelési kényszerem, nem tekerek, 2004 óta nem költöttem nőre, nem áldozok felesleges energiát a párkeresésre.

2006-tól a nők próbálnak meg elcsábítani és behálózni, néha hagyom magam, de nem akarom elkötelezni magam. Ezt mindenkivel letisztázom, így korrekt szerintem!

32F

2015. júl. 1. 08:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Hány nyeretlen lottószelvény után ,,érdemes" abbahagyni a játékot? Feladni (abbahagyni) soha nem érdemes. De meg kell tanulni lexarni a visszautasításokat. A lottóra és a társkeresésre is igaz a nagy számok törvénye. Minél több egymás után a nyeretlen szelvény, annál közelebb van egy nyerő.
2022. szept. 4. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!