Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány kudarc után érdemes feladni a társkeresést egy férfinek?
8 hónap alatt 10 nő a lóf.sz. :D Más ennél egyetlen este alatt több elutasítást kap, mégis megy előre, tanul a hibáiból és ezáltal sikeressé válik. Gondolom, ha pl. kosaraznál, nem adnád fel az egészet, csak mert egymás után 10x nem sikerült bedobni a labdát a kosárba.
Kudarc nem létezik, hanem csupán tapasztalatokat szerzel és egyre jobb leszel.
Ezt inkább életkorhoz tudnám kötni, nem kudarcok számához. Ha 30 éves korodig nem jött össze semmi, utána már kb. csak öregszel, és mégannyira sem fog.
Én már rég feladtam, nem ér annyit az egész amennyit kínlódni kell vele. Semmi nem garantálja hogy a "nagy Ő" majd előbb-utóbb eljön, de még ha így is lenne, 50 évesen már én magam zavarnám el a 3,14csába.
Személy szerint 2004-ig folyamatosan próbálkoztam (zéró siker), majd feladtam. A vicc az egészben, hogy azóta kiegyensúlyozott és boldog vagyok, nincs megfelelési kényszerem, nem tekerek, 2004 óta nem költöttem nőre, nem áldozok felesleges energiát a párkeresésre.
2006-tól a nők próbálnak meg elcsábítani és behálózni, néha hagyom magam, de nem akarom elkötelezni magam. Ezt mindenkivel letisztázom, így korrekt szerintem!
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!