Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan viszonyulnátok egy vegetáriánus pasihoz?
búza
férfi egyen húst, másképp miből lesz izomtömege?
Nekem ellenérzéseim lennének. Nem azért, mert meg akarom bántani, vagy ilyesmi, de valahogy bármilyen nemű vegetarianizmusával kapcsolatlan ellenérzéseim vannak. Nekem természetellenes a kizárólagos zöldségevés egy olyan mindenevő "állat" esetében, mint az ember. Őszintén szólva férfi esetében nekem még "férfiatlan", kényeskedő benyomást is kelt.
Tényleg nem akarok senkit megbántani, csak válaszoltam őszintén a kérdésre.
26/N
Külön vega kaját????
Az ételek 90%-ban nem főzzük sütjük együtt a hóst a többivel, szal mi a probléma? XDDD
Nekem a párom vegetáriánus. Igazából úgy főzök, hogy neki is jó legyen,meg nekem is. Sokszor főzök zöldséglevest, vagy főtt krumpli mellé, neki tököt rántok, magamnak meg húst. Én is szeretem a vega kajákat, de ha húst akarok sütni, akkor megcsinálom magamnak... Sőt előfordult már az is, hogy a párom nekem húsból főzött kaját.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!