Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez már csak szerintem túlzott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már csak szerintem túlzott nyomulás? Vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Kedd óta (tehát nem règóta..) beszèlgetek messengeren egy fiúval.S azt èrzem rajta ,hogy túlságosan nyomul , s annak ellenère ,hogy èn egyenesen megmondtam neki ,hogy ismerkedünk ès majd meglátjuk, hogy kialakul e valami ,ő már sokszor kèsz tènykènt kezeli ,hogy együtt leszünk. Csak hogy nèhány pèldát említsek:

-Sokszor már azt tervezgeti s írogatja ,hogy mi mindent fogunk együtt csinálni , ha összejövünk.

- Nonstop írogat , annak ellenère ,hogy előző este megírom neki ,hogy csak este leszek fent. Mègis egèsznap írogat , mi csinálok, kivel, milyen a kedvem stb.

- Megbeszèltünk egy randit , s ő közölte ,hogy már az első randinkon a kezemet akarja fogni.. Termèszetesen közöltem vele ,hogy ezt felejtse el mert első randin nem fogja a kezemet fogni senki.

-már a chatelèsünk első napján felakart hívni messengeren.

-Már az első kèt napban a nagyon szemèlyes ès magánèleti dolgaimról faggatott.

Ezek csak szerintem túlnyomulos dolgok?

Megmondom őszintèn ezek nekem már kissè kellemetlenek s el is ijesztettek tőle , s a randitól is. Mondjuk èn alapból egy intorveltáltabb s bizalmatlan szemèly vagyok (ezt neki is megmondtam) ezèrt lehet túlreagálom ezeket. Ti mit gondoltok?

22L

2019. máj. 26. 10:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
75%

A srác nem 100-as.

De te is inkább tini vagy még, mint felnőtt

2019. máj. 26. 10:57
 2/27 anonim ***** válasza:
69%
Mar regen letiltottam volna.
2019. máj. 26. 10:58
 3/27 anonim ***** válasza:
90%
Ha neked ez sok, akkor hagyd.
2019. máj. 26. 11:56
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a messengeres hívás belefér pár nap után simán, a randis dolgok kicsit parák szerintem, meg a jövő tervezgetés. Vannak akik gyorsabban csinálják ezeket, szerintem zavarban van és parázik, nem feltétlenül ilyen ember a valóságban is. Ha igen, akkor meg úgyis dobni fogod :D
2019. máj. 26. 12:31
 5/27 anonim ***** válasza:
88%

Nem te reagálod túl, ő nyomul. Készpénznek veszi hogy együtt lesztek, csak mert szóba álltál vele.

Én a helyedben nem folytatnám vele. Az ilyenekből lesz az egy kapcsolatban hogy faggat, mit csinálsz, kivel, hol, mikor, miért, el akar tiltani emberektől vagy rádtapad.

2019. máj. 26. 13:13
 6/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen az eddigi válaszokat! Mindenkinek ment a zöldkèz ;) Az 5. válaszoló tökèletesen leírta a fèlelmeimet vele kapcsolatba, èn pontosan ettől tartok amit leírt, valamint az sem okè ,hogy ennyire kèzpènznek veszi ,hogy együtt leszek vele

Most kicsit megnyugodtam ,hogy hasonlóan vèlekedtek ti is róla , s nem velem van gáz.

2019. máj. 26. 13:34
 7/27 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem nyomulás.

Az ő viselkedése 14 éves lányokra jellemző,akik két szó után már a házasságot tervezik a fiúval. Meglehet,hogy te vagy az első lány, aki szóba áll vele, vagy csak a kevesek egyike,ezért úgy felbuzdult,hogy hozzászól egy nő,hogy mindent előre betervez.

Inkább szimplán éretlen.

2019. máj. 26. 14:07
 8/27 A kérdező kommentje:
7.válaszoló! Nagyon jól megfogalmaztad ,igazad lehet,ès abszulút egyetèrtek veled. Bár állítása szerint volt neki már sok barátnője...De nekem ez sántít ... Mert a stílusából, a viselkedèsèből meg a sztorikból amiket az állítolagos barátnőiről mesèlt nem ez jön le..
2019. máj. 26. 15:44
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

#8: Na meg a másik. Arany szabály,hogy ismerkedés alatt nem beszélünk exekről. Mert ki kíváncsi arra?

De a viselkedése tényleg arra enged következtetni,hogy nem volt még nője,nagyon gyanús ez a felvágósdi.

2019. máj. 26. 18:24
 10/27 A kérdező kommentje:

#9 Jogos s èn nem is beszèltem volna róla , ő kezdett el faggatozni a volt barátomról , s akkor kezdte a sztoriait az állítólagos barátnőiről.

Ui : Mèg valamit kihagytam a leírásból , minden este megkèrdezi ,hogy írok e neki másnap.. visszaírom ,hogy igen amint lesz időm írok. De ő nem kèpes kivárni sose ,hogy èn írjak neki amikor ráèrek ha nem már reggel 9-10 ír..S ha nem írok a sziára vissza kb fèlórán belül már jön a kövi üzi ,hogy hogy vagy, milyen a kedved , micsinálsz stb..

2019. máj. 26. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!