Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire figyelmetlen a párom? Vagy túlreagalom?
Figyelt kérdés
Két hete családi programon vettünk részt, majd utána több haverja feljött hozzánk. Mostanában elég brutál heteim vannak a munkában, és csak hétvégén tudunk találkozni. Megbeszéltük ezt a hétvégét töltsük kettesben mert ilyen mar rég volt. Szombaton részt kellett vennem egy szakmai kiallitason Budapesten, utana leutaztam 220 kmert hozza. Este 8-ra ertem le nagyon faradtan, vártam na végre egyutt leszünk, erre az fogad ket baratjaval ( akik egy hazaspar ) a konyhaban ulnek es palinkaznak.. Rakerdeztem utana, hogy ez most mi ? Mondta mivel meg veluk nem talalkoztam beakar mutatni nekik.. Teljesen beomlottam, mert csak szombat- vasarnap tudunk most egyutt lenni, es nem ezt vartam, nem ezt igerte. Mondta főz, de hozza tette nem volt ideje, mert hat jottek a barátok..Amikor elmentem ejszaka allt neki es este 11-re rakott elem kajat.. Teljesen kiakadtam.
Sajnálom szegény gyereket. Ezt a követelőző hárpiát...
2018. okt. 30. 20:27
3/20 anonim válasza:
Ha megígérte, hogy kettesben lesztek, akkor nem volt szép. De akkora katasztrófa sem. Aludjatok rá, beszéljétek át.
2018. okt. 30. 20:30
4/20 A kérdező kommentje:
Követelőző hárpia ? Az kemény.. Ha megigerem kettesben toltjuka hetveget, es bocsanat azt is ő igerte meg vacsoraval var, mert hat egesz nap dolgoztam, es nem ez fogad az rosszul esett. Lehet tulreagalom de a kovetelozo harpia.. Nem tudom
miert kell egybol igy reagalni...
2018. okt. 30. 20:30
5/20 anonim válasza:
Eléggé túlreagálod.
Nem gondolta át, hogy fáradt vagy ehez, de nem hiszem, hogy rossz szándék volt benne. Miért követelted ki, hogy 11kor ő rakjon kaját eléd? Ez nem teljesen tiszta. Ha már ott tartotok, hogy a barátainak bemutat, akkor szerintem nem zavarja, ha magadnak készítesz valamit.
2018. okt. 30. 20:31
6/20 A kérdező kommentje:
Nem
követeltem ki...Berugott és ő eroltette neki all ejszaka főzni..
2018. okt. 30. 20:33
7/20 anonim válasza:
Tényleg fáradt vagy.
Igazából ha jól meggondolod, ez a közös hétvége inkább csak a vasárnapból állt. Lehet, jobb lett volna másnap reggel találkoznotok. Úgyis sokáig aludtatok volna, te mint hullafáradt, ő meg mint másnapos.
2018. okt. 30. 20:33
8/20 A kérdező kommentje:
Faradt voltam, de minettol fuggetlenul egy vacsi, egy pihar bor picit beszelgetni jól esett volna. Mert nagyon reg igerte, es mindig valami kozbe jott ami miatt vegul nem volt. Es plane ugy, hogy a hosszu hetvegen is bandazas volt, igy nem hianyzott mas.
2018. okt. 30. 20:36
9/20 anonim válasza:
Oké, a barátod egy figyelmetlen tuskó és nem reagálod túl. Így jó?
Kérdeztél valamit, normálisan elmondtuk, hogy picit túlreagálod most meg nem fogadod el... próbáld meg otthon kipihenni kicsit magad a párod meg addig hagy érezze a nyűgösséged nélkül kicsit jól magát.
Aztán te kipihenten, ő meg kiszórakozza magát anélkül, hogy neked főznie kéne.
2018. okt. 30. 20:43
10/20 anonim válasza:
Ha elfogadsz egy tanácsot: próbáld meg nyiltabban kommunikálni felé az igényeidet. Úgy látom, teljesen mást képzeltek ugyanazon fogalmak alatt, a "jólesett volna ez, az" meg igy utólag már semmit nem ér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!