Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szép nő egóját tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép nő egóját tényleg sérti, ha egy pasi ügyet sem vet rá?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, egy munkahelyre - ahol nagyon sok férfi dolgozik - érkezik egy feltűnően csinos új kollegina. A pasik egyből sugdolózni kezdenek, közeledni hozzá, ki így, ki úgy, próbálják megismerni, van, aki már meg-megérinti beszéd közben, a rámenősebb fajta egészen az aurájába mászik.

Viszont van egy pasi, aki bár illedelmesen odamegy bemutatkozni, de amúgy totál érdektelen, "ő is büdöset xarik" - gondolja magában. A napok előrehaladtával pedig a dolog megáll egy köszönő viszonynál - és ő az egyetlen pasi, aki egyszerűen nem nyit felé, közömbös iránta. A nőt - miközben a nyomulós munkatársak minden lépését lesik - foglalkoztatni kezdi a dolog, azon kapja magát, hogy egyre többet gondol a férfira, mivel nem ehhez szokott eddig. Köszönéskor már önkéntelenül görbül mosolyra a szája, de a pasi tök semleges - viszont mindig illedelmes. A vadászösztön egyre jobban nyer teret a nőben, folyton azon gondolkodik, hogy találhatna kitörési pontot a pasihoz való közelebb kerülés érdekében...

Szerintetek létezhet ilyen? Hogy hasonló esetekben a passzív hozzáállás vezethet sikerre a nőknél? A lányokat, nőket is kérdezem: történt már veletek is ilyen? Hogy a túlzott körülrajongás már az elején taszítóvá vált és a "távoli", nyugodtságot sugárzó, de passzív pasi keltette fel az érdeklődéseteket?

2019. jan. 8. 08:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem mindenki egóját sérti, ha ügyet sem vetnek rá. De az ilyen passzív hozzáállás csak akkor keltené fel a figyelmem, ha amúgy tetszene a pasi, bár azt gondolnám, hogy biztos barátnője van vagy meleg. Annyi biztos, hogy én nem nyitnék felé, ha ő sem, szóval ezzel nálam semmit nem fog elérni. Ha ronda, akkor meg végképp nem ettől a hozzáállástól fog megtetszeni, hanem úgy már rondának és még bunkónak is fogom találni :D
2019. jan. 8. 09:01
 2/24 anonim ***** válasza:
92%

Manapság már nem feltétlenül. Ez főleg akkor igaz, ha amúgy nincs más, aki figyeljen rá.

Kicsit lesarkítva: Ha ketten vagytok és úgy nem figyelsz rá, akkor tényleg sértheti. Ha ő egy tömegben van és rengeteg embertől kap figyelmet, akkor nem fogja zavarni, hogy egytől nem.

Ez egy szép álom, amiről írsz, de ilyen gyakorlatilag nem létezik a valóságban. Férfiként a passzivitás szinte soha nem vezet eredményre.

2019. jan. 8. 09:01
 3/24 anonim ***** válasza:
96%

Ugyan... :D Ebben a helyzetben a nő konkrétan leszarja azt az egy pasit.

És flörtöl tovább a 20 másikkal.

Ne legyen illúzióid.

2019. jan. 8. 09:03
 4/24 anonim ***** válasza:
17%

Én azt gondolnám, hogy biztos meleg a srác, vagy hogy nagyon szereti a párját.

Volt konkrét esetem, nem munkahelyen, amikor a srác, aki tetszett, egyszerűen nem volt hajlandó fogni az egyértelmű jeleimet, hogy bejön. Aztán kiderült, hogy házas, és nem az a szédelgő típus. Bejöttem neki, de egyszerűen nem vett róla tudomást. Valljuk be, bosszantott a dolog, de egy idő után egyrészt beláttam, hogy igaza van (és respect neki a hűségéért), másrészt jött más pasi nekem is, aki viszont nem akart távolságot tartani. :P

2019. jan. 8. 09:10
 5/24 anonim ***** válasza:
94%

Nem sérti az egojat. El van foglalva a többi pasival.

Ha nem tetszel a nőnek, akkor teljesen mindegy mit csinálsz.

2019. jan. 8. 09:22
 6/24 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
88%
Dehogy sérti. Másik két tucat, jobbnál jobb hapsi áll nála sorba. Szerinted érdekli, ha egyetlen kan átnéz rajta?
2019. jan. 8. 09:31
 7/24 anonim ***** válasza:
89%

Hát, ez elég álomszerű. Szerintem ilyesmiben ne nagyon reménykedj.

Másfelől meg persze, lehet pont olyan a típusa, mint a férfi, de erre nagyon kicsi esély van.

2019. jan. 8. 09:31
 8/24 anonim ***** válasza:
8%
Szegény ösztönlények így működnek, nem tehetnek róla.
2019. jan. 8. 09:37
 9/24 anonim ***** válasza:
94%

Tehát arról van szó, hogy nem mersz hozzászólni egy nőhöz és abban reménykedsz, hogy ez tetszik neki, és majd észrevesz.

Nem fog. Átnéz rajtad.

2019. jan. 8. 09:51
 10/24 Gyépésmérnök ***** válasza:
42%

Van az az alfa akinek meg sem kell szólalni hogy a csúcs kategóriás nők is csigaként a saját nedvükben csússzanak utánuk, de elég ritkák.

Úgyhogy vedd a bátorságot és kazdeményezz, csak ne ugyanúgy mint a többiek.

2019. jan. 8. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!