Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép nő egóját tényleg sérti, ha egy pasi ügyet sem vet rá?
Tegyük fel, egy munkahelyre - ahol nagyon sok férfi dolgozik - érkezik egy feltűnően csinos új kollegina. A pasik egyből sugdolózni kezdenek, közeledni hozzá, ki így, ki úgy, próbálják megismerni, van, aki már meg-megérinti beszéd közben, a rámenősebb fajta egészen az aurájába mászik.
Viszont van egy pasi, aki bár illedelmesen odamegy bemutatkozni, de amúgy totál érdektelen, "ő is büdöset xarik" - gondolja magában. A napok előrehaladtával pedig a dolog megáll egy köszönő viszonynál - és ő az egyetlen pasi, aki egyszerűen nem nyit felé, közömbös iránta. A nőt - miközben a nyomulós munkatársak minden lépését lesik - foglalkoztatni kezdi a dolog, azon kapja magát, hogy egyre többet gondol a férfira, mivel nem ehhez szokott eddig. Köszönéskor már önkéntelenül görbül mosolyra a szája, de a pasi tök semleges - viszont mindig illedelmes. A vadászösztön egyre jobban nyer teret a nőben, folyton azon gondolkodik, hogy találhatna kitörési pontot a pasihoz való közelebb kerülés érdekében...
Szerintetek létezhet ilyen? Hogy hasonló esetekben a passzív hozzáállás vezethet sikerre a nőknél? A lányokat, nőket is kérdezem: történt már veletek is ilyen? Hogy a túlzott körülrajongás már az elején taszítóvá vált és a "távoli", nyugodtságot sugárzó, de passzív pasi keltette fel az érdeklődéseteket?
Manapság már nem feltétlenül. Ez főleg akkor igaz, ha amúgy nincs más, aki figyeljen rá.
Kicsit lesarkítva: Ha ketten vagytok és úgy nem figyelsz rá, akkor tényleg sértheti. Ha ő egy tömegben van és rengeteg embertől kap figyelmet, akkor nem fogja zavarni, hogy egytől nem.
Ez egy szép álom, amiről írsz, de ilyen gyakorlatilag nem létezik a valóságban. Férfiként a passzivitás szinte soha nem vezet eredményre.
Ugyan... :D Ebben a helyzetben a nő konkrétan leszarja azt az egy pasit.
És flörtöl tovább a 20 másikkal.
Ne legyen illúzióid.
Én azt gondolnám, hogy biztos meleg a srác, vagy hogy nagyon szereti a párját.
Volt konkrét esetem, nem munkahelyen, amikor a srác, aki tetszett, egyszerűen nem volt hajlandó fogni az egyértelmű jeleimet, hogy bejön. Aztán kiderült, hogy házas, és nem az a szédelgő típus. Bejöttem neki, de egyszerűen nem vett róla tudomást. Valljuk be, bosszantott a dolog, de egy idő után egyrészt beláttam, hogy igaza van (és respect neki a hűségéért), másrészt jött más pasi nekem is, aki viszont nem akart távolságot tartani. :P
Nem sérti az egojat. El van foglalva a többi pasival.
Ha nem tetszel a nőnek, akkor teljesen mindegy mit csinálsz.
Hát, ez elég álomszerű. Szerintem ilyesmiben ne nagyon reménykedj.
Másfelől meg persze, lehet pont olyan a típusa, mint a férfi, de erre nagyon kicsi esély van.
Tehát arról van szó, hogy nem mersz hozzászólni egy nőhöz és abban reménykedsz, hogy ez tetszik neki, és majd észrevesz.
Nem fog. Átnéz rajtad.
Van az az alfa akinek meg sem kell szólalni hogy a csúcs kategóriás nők is csigaként a saját nedvükben csússzanak utánuk, de elég ritkák.
Úgyhogy vedd a bátorságot és kazdeményezz, csak ne ugyanúgy mint a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!