Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnytelen külsejű/alacsony pasik! Hogyan lehetséges együtt élni azzal a tudattal, hogy soha nem lesz olyan klasszikus csinos/szép barátnőtök, aki önmagatokért fog szeretni?
azert jonnek az emberek ezzel, mert ez igy van. ha van 2 normalis ferfi, akit megkaphatok es az egyik csunya, a masik jokepu, miert valasztanam a csunyat?
es most nem arra gondolok, amit itt a ferfiak "alfahimnek" neveznek, hanem az atlagnal jobban kinezo, nekem tetszo pasi, es ok igenis tudnak legalabb ugyanolyan normalisak lenni, mint a csunya ferfiak.
fogadd el, amit az eletttol kaptal es nezd a lanyok belsojet. mert tudod, az a lany, aki osszejon veled, szinten a belsodet fogja nezni csak, ha csunya vagy. tehat?
Úgy, hogy ez egy baromság.
Mondjuk én eleve nem arra hajtok, hogy mondjuk szerinted legyen "klasszikus szép" valaki, hanem arra, hogy én lássam gyönyörűnek, és egy dolgot megtanultam: nincs semmiféle kategória, meg kaszt, meg egyéb marhaság. Pontosabban van: a felszínes divatmajmoknál. De ha tudnád, hogy 3 évig olyan nővel jártam, akit még egy modellügynökség is megkeresett, közben meg egy pocakos, kopaszodó, alacsony pasas vagyok... rengeteg múlik az egyéni ízlésen, meg az összbenyomáson.
Nem tudom mit láttál, de én nem tapasztalom a jelenséget. Nem csak topmodellek élnek boldog párkapcsolatban.
Úgy viszonyulok a kinézethez, hogy általában azokat tartom rondának, aki nem ad magára kellőképpen, általában orvosolható a ronda, előnytelen kinézet. Tehát aki a kinézete miatt picsog, az még változtathat. Nem kell olyan tökéletesnek lennie, mint egy televizióból kipottyant reklámarcnak, de nem igénytelen, előnytelen kinézetű, ha kellőképp törődik magával.
Arra nem gondoltál, hogy a párkapcsolat nem csak ilyen unalmas andalgásokból áll? Komolyan, már a leírásodból lesül, hogy nem a kinézeteddel van a baj, de olyan rém-unalmas, semmitmondó, üres lelkű ember vagy, akinek az az álma, hogy andalogjon egy lánnyal. LolxD Sajnálom, hogy nem hallod magad. Számomra a párkapcsolat sokkalta többről szól, mint hogy andalgok valakivel a sétányon s közbe bámulom a kinézetét. Te csak ennyit látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!