Lehetseges az hogy a 12. héten megállapitsak klasszikus UH-al a baba nemét?
Figyelt kérdés
elvileg a 20.ik heten lex legkorabban, akkor mar gondolom h. tutira meg tudjak mondani.2009. jan. 26. 16:54
1/9 anonim válasza:
Nekem 11+3 naposan mondták meg a nemét, tehát lehetséges.
Boldog babavárást!
2/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem is a 12. héten mondta meg a dokim, hogy "antennája" van! Bejött neki! :)
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy 12 heteswen csak hüvelyi uh-al vagy esetleg 4D-el lehet megállapítani a nemét.
A hagyományossal csak 18 hét körül.
Üdvözlettel: egy gyermek édesanyja
4/9 anonim válasza:
A barátnőmnek is megmondták hogy fia lesz a 12 hetes Uh-n.Holnap én is oda megyek kiváncsi vagyok megtudom-e?!
5/9 anonim válasza:
sokaknak meg tudják már mondani a 12.hetin, nekünk csak a 18.hetin tudták, akkor is nehezen... Sok függ attól, hogy hogyan fekszik a baba!
6/9 anonim válasza:
Elvileg megtudják mondani.Nekem is megtudták volna mondani,de az én bébim még szégyenlös.:))Talán lány lesz.:))14 hetes kismami
7/9 anonim válasza:
Annyira hasonlóak a 12. héten még az ivargumók, hogy csak nagyon tapasztalt vizsgáló és jó minőségű hüvelyi UH-al tudja megmodani. 100%-ra senki nem tudja megállapítani, akkor nem mond igazat.
8/9 anonim válasza:
nekem Angliában mondta meg az UH-s csaj a 12. heti első UH-n hogy kukis. Egy barátnőmnek szintén kint viszont lányt mondtak és fiú lett. Csak a szülőszobán derült ki! :)
9/9 anonim válasza:
Előfordulhat, de a 12. héten még elég könnyű félrenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!