Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltek a (szép) lányoktól fiúk? Kis pontositás a kifejtésben. Illetve mások által szépnek tartott hölgyek mit éreztek ha egy csúnya pasi próbálkozik nálatok?
Tudom mindenkinek más a szép stb. Ezt úgy értem,aki a saját szépségideálját megtalálja és fél leszólîtani. Három lehetőség van két eredménnyel:ha félelemből nincs próbálkozás nem lesz semmi,ha próbálkozik a pasi és a lány elutasîtja eredmény ugyan az.Ha lány igent mond egy randira akkor randi lesz.
Kérdés második feléhez! Aki felnőtt(agyilag is) szép nő. Az is megalázza a pasikat?
3: Tapasztalatod szerint EGYES pasik leblokkolnak ilyen esetben.
Szerinted a férfiak olyan nőkhöz mennek oda, akiket nem tartanak szépnek? És olyan kajákat esznek, amiket nem szeretnek?
Valóban nehezen mernék odamenni olyan lányhoz, aki tetszik. Hogy miért, az jó kérdés. Az én esetemben inkább az állhat mögötte, hogy elég sokszor megkaptam már, hogy nem vagyok valami helyes, hogy így fogalmazzak:D És ha ez nem is feltétlenül van így, akkor is beidegződött. Plusz egyébként is eléggé szerencsétlen vagyok. :D
De való igaz, hogy e tekintetben is érvényes a mondás:
" Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz. " - Gandhi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!