Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is bejönnek a csúnya, csúnyácskább vagy mások által átlagos, ill. átlag alattinak titulált lányok?
Nem tudom miért, de valahogy mindig meglátom a kérdésben szereplő lányokban azt a valamit, ami valahogy szebbé/széppé, sőt szerethetővé teszi számomra ezeket a lányokat/nőket.
Mielőtt valaki azzal dobálózna, hogy "mert biztos ki vagy éhezve", azt most megcáfolnám. Az előző 2 barátnőm nagyon is szép volt. (Sokan pl. azt sem értették, hogy jöhettek össze velem.)
Igazából én nem tartom ezt defektnek, csak érdekel, hogy: Van-e még így valaki rajtam kívül?
Esetleg vannak itt olyan lányok, akik úgy gondolják vagy biztosak benne, hogy ebbe a kategóriába tartoznak?
(Ha igen, ha csak barátkeresési céllal, is nyugodtan írjanak. :) ) - És nem, a kérdés nem kamu!
26/F
Nekem van egy kolléganőm, aki tényleg nem szép. Jó alakja van és nagyon szépen jár(megy a risza), de az arcát senki nem mondaná szépnek. Én viszont imádom!
Ahogy mosolyog, amilyen kedves és ahogy dobálja ide-oda a csípőjét...
Van benne valami, ami megfog.
A korábbi munkahelyemen is éppen egy ilyen lányért voltam oda. Csúnyácska arc, de nagyon kedves mosoly és szép, formás segg.
Szóval nem egyedi, ami nálad van.
#1:
Köszönöm a válaszod.
Megy a zöld kéz.
Várom a további válaszokat is, ha van, aki írna. :)
#2:
Neked is köszi. Zöld kéz alap.
Jöhetnek még válaszok.
#3:
Köszi, és ment. :D
Jöhet még folyamatosan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!