Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy ahhoz is jópasinak kell lennie valakinek, hogy egy szép csaj fiúhaverja/spanja legyen az illető?
Olykor szoktam látni ilyen "bandázós" fiatal huszonéves (egyetemista) baráti társaságokat, ahol jellemzően az 1 csaj/3-4 pasi vagy 2-3 csaj/4-5 pasi a leosztás és azok között mindig +180 magas helyes, sportos fiúkat látok. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy tuti van közöttük 1-2 "barátság extrákkal" kapcsolat. De érdekes módon alacsony és sovány/kövér srácokat sosem látok ilyen baráti társaságokban lógni, pedig nem hiszem, hogy nekik annyival rosszabb stílusuk/személyiségük lenne, mint egy topfiúnak. Rengeteg alacsony/kövér vicces, humoros, bölcs és öniróniával (bár van is mire) rendelkező srácot ismerek és sosem lógnak ilyen társaságban tipikus szép bulizós/hedonista lányokkal. Nagyjából ezekre a baráti társaságokra gondolok:
Szóval értitek.
Ilyen körbe valóban csak megnyerő külsővel lehet bekerülni? Mert akkor át kell értékelni azt is, hogy manapság mit nevezünk barátságnak és van-e értelme klasszikus érdeklődési kör mentén vezérelt barátságról beszélni.
Az én véleményem az, hogy manapság csak felszínes, külsőségeken alapuló klikkek léteznek és a valódi humanista értékek rég elvesztek.
"Az én véleményem az, hogy manapság csak felszínes, külsőségeken alapuló klikkek léteznek és a valódi humanista értékek rég elvesztek."
Az én véleményem meg az hogy annyira megrogytál az önsajnálatban való dagonyázásban hogy nem létező dolgokat képzelsz el.
Ezt én is észrevettem.
Vékony, feminin, ronda srác vagyok, de legalább magas, gigantikus pénisszel (de hát ha nem használom...) és a baráti társaságomban csak jóképű srácok és fullos lányok vannak. Nekem nagyon jó humorom van (nagyrészt önirónia) de még így is kilógok a sorból, van, hogy elmegyünk bulizni, és a jóképű haverjaimra rámásznak a csajok (igen, ők jönnek oda), míg én csöndesen piálok inkább, vagy bedobok valami tabit, hogy legalább jól érezzem magam.
Szinte gondoltam, hogy ilyen jellegű válaszokat kapok. "Irigy/Mit foglalkozol másokkal/Önsajnáló vagy"
Mindegy élvezzétek a hedonista, fellengzős kis életeteket. Úgyis max 2-3 évtizedig lesz rá lehetőségetek, utána ti is elkezdtek öregedni és rájöttök, hogy a külsőségek nem minden. Csak sajnálatra méltó, amikor az ilyen emberek előadják a nagy toleráns/összetartó és értékeken alapuló intellektuális közösségi szellemet, aztán ha egy külsőre kilógó, de tökéletes személyiségű ember szeretne közeledni, akkor kilökik maguk közül mint egy idegen testet a szervezet.
# 2: Én lógtam. Bárkivel lógtam, aki normális volt. Mondjuk nem vagyok jóképű, lehet ezért.
Annyira szánalmasak ezek a visszakérdezések...
On: Én amúgy nem vagyok bulizós/hedonista, és ugyan mehetnék az ilyen munkatársnőimmel bulizni, de nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!