Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy ahhoz is jópasinak kell lennie valakinek, hogy egy szép csaj fiúhaverja/spanja legyen az illető?
Olykor szoktam látni ilyen "bandázós" fiatal huszonéves (egyetemista) baráti társaságokat, ahol jellemzően az 1 csaj/3-4 pasi vagy 2-3 csaj/4-5 pasi a leosztás és azok között mindig +180 magas helyes, sportos fiúkat látok. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy tuti van közöttük 1-2 "barátság extrákkal" kapcsolat. De érdekes módon alacsony és sovány/kövér srácokat sosem látok ilyen baráti társaságokban lógni, pedig nem hiszem, hogy nekik annyival rosszabb stílusuk/személyiségük lenne, mint egy topfiúnak. Rengeteg alacsony/kövér vicces, humoros, bölcs és öniróniával (bár van is mire) rendelkező srácot ismerek és sosem lógnak ilyen társaságban tipikus szép bulizós/hedonista lányokkal. Nagyjából ezekre a baráti társaságokra gondolok:
Szóval értitek.
Ilyen körbe valóban csak megnyerő külsővel lehet bekerülni? Mert akkor át kell értékelni azt is, hogy manapság mit nevezünk barátságnak és van-e értelme klasszikus érdeklődési kör mentén vezérelt barátságról beszélni.
Az én véleményem az, hogy manapság csak felszínes, külsőségeken alapuló klikkek léteznek és a valódi humanista értékek rég elvesztek.
"aztán ha egy külsőre kilógó, de tökéletes személyiségű ember szeretne közeledni"
Az a komoly, hogy te magadat tökéletes személyiségű embernek képzeled. Az is egy ok amiért nem vesznek be, mert te tulajdonképpen lenézed őket.
16 és semmit sem nyerne, ha bekerülne...
Bárcsak jóképűnek születtem volna...
6os voltam.
Es akkor mi van? Miert erdekel teged mas emberek kapcsolatai? Ha nem vagy irigy, miert foglalkoztat annyira, hogy Pisti, Jani, Julcsi, Mari az egyutt toltott a szabadidot, milyen minőségben es formában teszi?
Neked egyaltalan vannak barátaid? Mert ha nincsenek ott a valasz.
18
Inkább ne legyenek valakinek barátai, minthogy fullos barátai legyenek.
Akkor látja az ember igazából, hogyha nem jóképű, akkor nem is ér semmit.
Igen igaz.
A helyzet az, hogy nekünk a férfi rokonaink is mind helyesek még a nagypapánk is. Ha véletlen mégis születik egy csúfság a családunkban akkor összespórolja a család a pénzt a tajgetoszhoz. Ott levetik magukat és a családunk megint kerek egész lesz.
Szóval ezek után esélytelen a barátság is. A rokonságnál lejjebb nem adjuk. Csak görög isteneket csicskáztatunk. Ennél feljebb már lehetsz haver is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!