Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy ahhoz is jópasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy ahhoz is jópasinak kell lennie valakinek, hogy egy szép csaj fiúhaverja/spanja legyen az illető?

Figyelt kérdés

Olykor szoktam látni ilyen "bandázós" fiatal huszonéves (egyetemista) baráti társaságokat, ahol jellemzően az 1 csaj/3-4 pasi vagy 2-3 csaj/4-5 pasi a leosztás és azok között mindig +180 magas helyes, sportos fiúkat látok. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy tuti van közöttük 1-2 "barátság extrákkal" kapcsolat. De érdekes módon alacsony és sovány/kövér srácokat sosem látok ilyen baráti társaságokban lógni, pedig nem hiszem, hogy nekik annyival rosszabb stílusuk/személyiségük lenne, mint egy topfiúnak. Rengeteg alacsony/kövér vicces, humoros, bölcs és öniróniával (bár van is mire) rendelkező srácot ismerek és sosem lógnak ilyen társaságban tipikus szép bulizós/hedonista lányokkal. Nagyjából ezekre a baráti társaságokra gondolok:

[link]

[link]

[link]

Szóval értitek.

Ilyen körbe valóban csak megnyerő külsővel lehet bekerülni? Mert akkor át kell értékelni azt is, hogy manapság mit nevezünk barátságnak és van-e értelme klasszikus érdeklődési kör mentén vezérelt barátságról beszélni.

Az én véleményem az, hogy manapság csak felszínes, külsőségeken alapuló klikkek léteznek és a valódi humanista értékek rég elvesztek.

2018. jún. 19. 22:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

#20: Nagyon remélem, hogy ez csak szarkazmus volt, mert ha nem akkor ritka nagy bunkó lehetsz!

#19: Igen, de az is jellemző, hogy pont az ilyen csinos lány haverok vagy jóképű, sportos spanok lesznek az elsők, akik felszívódnak és a későbbiekben levegőnek fogják nézni xy exhaverjukat, ha ő egy autóbalesetben megnyomorodik és pelenkázni kell esetleg mindkét szemére megvakul vagy bármilyen formában magatehetetlen lesz (mondjuk sikeres/vonzó emberekkel úgyis ritkán szokott tragédia történni). A Szigeten/Volt-on nélküle is lehet féktelenül bulizni, majd összeismerkednek egy olyannal aki beleillik a "baráti körükbe".

2018. jún. 20. 00:40
 22/25 anonim ***** válasza:
Inkább szerintem a hasonló anyagi helyzetben lévő hasonlóval barátkozik és a pénz, a jómód visszaköszön a külsőben. Mint ahogy az utolsó képen. A srácok egyáltalán nem jóképűek, de valahogy látszik rajtuk, (persze lehet csak a kép kedvéért) a jómód, a kiegyensúlyozottság, a nyugalom. Most képzeld el őket úgy, hogy nincs trendi haj, napbarnított bőr és Juliska a szomszéd faluból stílusú ruha van rajtuk.Ugye hogy egyből nem az jön le, hogy "de szép emberek, egy átlagos külsejű nem léphet közéjük", hanem rájuk nézel és mész tovább. Szóval a külsőt az anyagi helyzeted jelentősen befolyásolja, egy gazdagnak sokkal könnyebb szépnek lennie, és általában a hasonló anyagi helyzetű emberek találnak egymásra. És nyilván feltünőbb egy szép (gazdag és gondtalan) fiatal társaság, mint egy (félre ne értessék) falusi társaság.
2018. jún. 20. 03:41
 23/25 anonim ***** válasza:
91%
Te lennél a tökéletes személyiségű ember? Bátor vagy, hogy ilyet ki mersz magadról jelenteni.
2018. jún. 20. 05:53
 24/25 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy csak ezeket veszed észre, és hogy szerinted csak ilyen baráti körök vannak. Akkor a kevésbé instaszép embereknek szerinted nincsenek barátai? Szerintem meg csak ők kevésbé feltűnőek plusz a stockphotokat sem róluk készítik, nyilván.

Az meg tényleg baromi felszínes, hogy te, mint tökéletes személyiségű ember, arra ácsingózol hogy topcsajokkal legyél egy baráti körben (a személyiséget te meg sem említetted, mindegy, csak szép legyen). Ha a te példáddal akarunk élni, kötve hiszem, hogy téged érdekelne, ha az egyik lány baleset miatt megnyomorodna, hiszen akkor már egy kevésbé szép lánnyal kéne lógnod, jujj de ciki, mit fognak mások gondolni.

2018. jún. 20. 05:59
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem rengeteg fiú barátom van, érdeklődésemből és tanulmányaimból adódóan, és szép nőnek tartom magam a visszajelzések alapján (az utóbbi 7-8 évben nem érte szó a ház elejét, csak elismerés).

Ahhoz, hogy egy szép nő barátja legyél, elsősorban szerintem az kell, hogy ne a szép nőt lásd benne. Azzal én is azonnal leépítettem a kapcsolatot, akivel úgy éreztem, hogy nem bízhatok meg benne annyira, hogy pl. együtt igyak vele vagy elaludjak a közelében, mert azonnal rám mozdul. Volt pár ilyen szánalmas nyomorék, aki azt hitte, hogy így könnyebben jut bugyihoz, ha barátságot hazudik.

De nem. Az igazi barát az, aki nem érdek, aki nem él vissza semmi ilyen helyzettel, aki nem kezel hercegnőként, mert nő vagy(nem bókol, nem tapintatosabb veled, mint a többi haverjával, nem akar veled elszigetelődni a többiektől és aki a párodat is ugyanúgy örömmel látja és nem huzza a száját, ha te randira mész vagy lesz valakid.

Szerencsére sok ilyen normális embert ismerek, közülük sok nem is a külsőm, de még csak nem is a női mivoltom miatt kezdett velem beszélni, mert uniszex nickname-el ismert meg egy anonim oldalon vagy játék közben és csak a közös érdeklődés meg a hasonló gondolkodásmód hozta a barátságot.

2018. jún. 20. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!