Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép nő egóját tényleg sérti, ha egy pasi ügyet sem vet rá?
Tegyük fel, egy munkahelyre - ahol nagyon sok férfi dolgozik - érkezik egy feltűnően csinos új kollegina. A pasik egyből sugdolózni kezdenek, közeledni hozzá, ki így, ki úgy, próbálják megismerni, van, aki már meg-megérinti beszéd közben, a rámenősebb fajta egészen az aurájába mászik.
Viszont van egy pasi, aki bár illedelmesen odamegy bemutatkozni, de amúgy totál érdektelen, "ő is büdöset xarik" - gondolja magában. A napok előrehaladtával pedig a dolog megáll egy köszönő viszonynál - és ő az egyetlen pasi, aki egyszerűen nem nyit felé, közömbös iránta. A nőt - miközben a nyomulós munkatársak minden lépését lesik - foglalkoztatni kezdi a dolog, azon kapja magát, hogy egyre többet gondol a férfira, mivel nem ehhez szokott eddig. Köszönéskor már önkéntelenül görbül mosolyra a szája, de a pasi tök semleges - viszont mindig illedelmes. A vadászösztön egyre jobban nyer teret a nőben, folyton azon gondolkodik, hogy találhatna kitörési pontot a pasihoz való közelebb kerülés érdekében...
Szerintetek létezhet ilyen? Hogy hasonló esetekben a passzív hozzáállás vezethet sikerre a nőknél? A lányokat, nőket is kérdezem: történt már veletek is ilyen? Hogy a túlzott körülrajongás már az elején taszítóvá vált és a "távoli", nyugodtságot sugárzó, de passzív pasi keltette fel az érdeklődéseteket?
Nem sérti.
Ha bejön neki a pasi, lehet, hogy még tetszik is neki ez a nem nyomulós forma, és megpróbálhat közeledni felé, persze ha a férfii is veszi a jeleket, és kölcsönös az érdeklődés.
Ha tetszik neked, legalább mosolyogj rá.
Egyes személyében meg is érkezett a válasz: igen, van, akinek ez sérti az egóját :) És igen, jó példa ez a kettős mércére is.
Most komolyan egyes, benne volt a kérdésben, hogy tisztelettudó és illedelmes ez a férfi, csak nem akar jópofizni. Te meg ideírod, hogy ha nem tetszik, akkor ezáltal bunkó is lesz (wtf????), ha meg tetszik, de nem társalog veled, akkor pedig meleg (wtf????) :D
Jesszus :D
Engem sose foglalkoztatott olyan, aki nem mutat érdeklődést irántam. Ha én nyitok, kezdeményezek, és nem reagál rá, akkor továbblépek. Sose láttam értelmét olyannál teperni, aki nem vevő rám. Egyszerűen megalázónak, és visszataszítónak tartom.
A nem, az nem, ez önmagában nem sért, mert nem lehetek mindenkinek az esete, illetve párkapcsolatban is elég sokan élnek, és tiszteletreméltó, ha hűséges. Kb ennyi járna a fejemben, és lapoznék.
Szóval, ha tetszik a nő, kezdeményezz, csak ne legyél undorítóan nyomulós.
a leírt történet a vázolt szerepekkel és az ábrázolt előrehaladás nagyon is lehet valós..
ha nem vagy kifejezetten ronda, érdekel és eljutott a mosollyal köszönésig szinte magától akkor ne legyél magad ellensége, vedd a jelzéseit és tied a nő..
az "ő is büdöset sza®ik" pont az egyik kedvenc gondolatom és helyén használtad de azért egy nőt akibe kezdesz beleesni ne titulálj egoistának azzal, hogy azt kerdezed, hogy "sérti vajon az egoját?"!
szimplán reális, kedves és mindenkinek ad esélyt szerintem, szóval kezeld lovagiasan és kincsként ha érzel erre kedvet..
25F
"bár azt gondolnám, hogy biztos barátnője van vagy meleg"
Vagy nem vagy elég jó neki... Velem is volt ilyen, sok férfi munkatárs, de nem volt jó pasi, mindenki odavolt érte, csak én nem, mert jó, szép volt, de nem tűnt olyan jó nőnek. Na neki biztos lejött, hogy engem nem érdekel, a többieket meg igen, és ez zavarhatta, és igen, ez nagyon felkelti egy nő érdeklődését. Mert aki nem kellene nekünk, annál jobbak vagyunk, azaz elég jó pasik vagyunk számára.
Szerintem jó taktika lehet máshogy viselkedni, mint a többiek, de azért nyitni kell, mert ő nem fog.
Elkönyveli, hogy nem akarsz valamiért közelebbi viszonyt ápolni vele.
Méghogyha fel is keltetted az érdeklődését, egyáltalán nem biztos, hogy pozitív értelemben. Ha nem haladnak a dolgok egyről a kettőre, szépen elkönyvel hogy te vagy a legeslegközömbösebb személy a munkahelyen és teljesen unalmasnak fog tartani, érdektelenséget fog mutatni az irányodba. Minek keresse a társaságát olyannak aki full passzív vele?
Csak gondolj bele logikusan: ha a csajnak valódi az önbizalma, és nem csak szerinted az, akkor töke le fogja xarni, hogy a pasi nem nyit felé. Ezek csak max az egót sértik, azok akarnak csak bizonyítást szerezni, akik szükségét érzik.
Én is voltam ilyen helyzetben,elárulom, nem foglalkoztam azzal, aki közömbösséget mutatott.
Mellesleg elég szánalmas ha felnőtt férfi próbál játszmázni. A fenti tipikus lúzer gondolkodás, ráadásul téves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!