Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők is, akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők is, akik nem végletekben gondolkodnak?

Figyelt kérdés
Nehéz közös érdeklődési kört találni, mert végletekben gondolkodnak sokan. Ha azt mondom zenélek, mindenki egyből koncertekre járással és bulizással köti egybe, pedig csak a fotelben a magam szórakoztatására szeretem. Ha azt mondom sportolok, akkor a napi 5 órát sportoló emberre asszociálnak, nem a heti kétszer félórára. Stb stb, mindennel így van. Így nagyon nehéz. Mintha azt mondanám, hogy szeretek vezetni és elvárják, hogy minimum Senna szintet hozzak ebben akkor. Van aki "átlagos" intenzitással is beéri a közös érdeklődési körökben? Olyasmi ez, hogyha kocka vagy akkor fejből kell vágnod az összes Star Warst, ha egyet sem láttál , akkor néznek bambán.

2019. ápr. 20. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én pl. nem.
2019. ápr. 20. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

Gondolj bele, hogy most a gép előtt töltöttél 3 percet azzal, hogy kiírj egy kérdést. Biztos kocka vagy...biztos anyád pincéjében. Szemüveget viselsz és csak azért nem eszed le a gatyád chipssel, mert rálóg a pocakod. De legalább biztos ragyás a bőröd. Ilyesmik ? :D

32/f

2019. ápr. 20. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ez csak kifogás a részükről, hogy miért utasítsanak el. Normális ember nem gondolkodik ilyen végletekben, mint ahogy leírtad (mondjuk ha kockának vallod magad, akkor valóban furcsa, hogy nem láttál egy Star Wars filmet sem, vagy Star Trek sorozatepizódot, vagy bármi más hasonlót, de ez az én egyéni véleményem). Nemtől függetlenül, értelmes ember kifejezetten pont nem végletekben gondolkodik.
2019. ápr. 20. 20:09
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

A sport nem heti 2xfél óra. Az maximum testmozgás.

A zenélés, nem a fotelben prüntyögés. Az maximum fotelben prüntyügés.

2019. ápr. 20. 20:10
 5/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
83%
Ha valóban érdekelsz egy nőt, le se fogja tojni ezeket, sőt, folyamatosan érdeklődni fog még a legutolsó porszem után is a szobád sarkában. Minden más esetben csak játszik veled, nem gondolja veled komolyan.
2019. ápr. 20. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Igen #4-es! 😃😃😃 rólad beszél a kérdező.
2019. ápr. 20. 20:24
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

“A sport nem heti 2xfél óra. Az maximum testmozgás.

A zenélés, nem a fotelben prüntyögés. Az maximum fotelben prüntyügés.“

Tökre egyetértek!!!

Bár találnék végre egy nőt, akinek a

- szeretek utazni nem azt jelentené, hogy 15 éve volt a családdal olaszban (sic!), azóta is tervezi, hogy egyszer elmegy.

- szeretek sportolni nem azt jelentené, hogy megvette az összes DVD-t valamelyik fitnesz-celebtől, de csak a polcon tartja. és minden évben januárban amíg ki nem fullad a fogadalma, addig van kondi bérletem(februárra már sosincs).

- szeretek olvasni válasz nem azt takarná, hogy a gimis kötelezők mellett 30 éves korára a Twiloght szériát tudja még felmutatni.

- szeretek kirándulni esetleg az autókázáson kívül mást is jelentene.

Azt hiszem lassan mkindkét nem megtanulhatná, hogy a szeretem az XY-t az mit is jelent.

2019. ápr. 20. 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A végletekben való gondolkodásra panaszkodsz aztán megkerdezed hogy létezik e egyáltalán a föld kerekén olyan nő aki nem igy gondolkodik.

Nem érzed az iróniát? Nem? Oké.....

2019. ápr. 20. 20:58
 9/11 A kérdező kommentje:
4 és 7. Szerintem van különbség aközött, ha valaki januárban vesz kondibérletet és aközött ha valaki 10 éve edz, de nem rögeszmésen, ha egy héten háromszor akkor háromszor, ha kétszer, kétszer. Nem dől össze a világ ha épp munka mellett ennyi ideje van. Illetve a 4es logikája szerint a nem zene részhez: Gondolom neked a hűtőből megeszel 3 szendvicset az nem is evés, mert nem étteremben kaviárt eszel, igaz? Pontosan ez a logika amit szeretnék elkerülni. Az, hogy valamit szeretek az nem jelenti azt, hogy fanatikusan rögeszmésen minden mást háttérbe szorítva létezik az életemben. Főleg ha nem 1 ilyen dolog van az ember életében, mondjuk nem egy hobbija van hanem több is.
2019. ápr. 20. 22:28
 10/11 anonim ***** válasza:

"-Mik a hobbijaid?

-Ohh akkor te minden nap jársz edzeni?

-Jaaajj nem, csak szeretek eljárni heti párszor kicsit.

-ja értem, az tök jó."

Ebben mi olyan nehéz??? És ha először erre asszociál? Mondod neki, hogy nem ez a helyzet. Vagy ezután minden csaj azt mondja, hogy bocsi de csak olyannal járok aki legalább 5 órát sportol naponta? Ezt te se gondolod komolyan. Nem értem hogy lehet valaki ennyire béna.

2019. ápr. 20. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!