Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők is, akik nem végletekben gondolkodnak?
Gondolj bele, hogy most a gép előtt töltöttél 3 percet azzal, hogy kiírj egy kérdést. Biztos kocka vagy...biztos anyád pincéjében. Szemüveget viselsz és csak azért nem eszed le a gatyád chipssel, mert rálóg a pocakod. De legalább biztos ragyás a bőröd. Ilyesmik ? :D
32/f
A sport nem heti 2xfél óra. Az maximum testmozgás.
A zenélés, nem a fotelben prüntyögés. Az maximum fotelben prüntyügés.
“A sport nem heti 2xfél óra. Az maximum testmozgás.
A zenélés, nem a fotelben prüntyögés. Az maximum fotelben prüntyügés.“
Tökre egyetértek!!!
Bár találnék végre egy nőt, akinek a
- szeretek utazni nem azt jelentené, hogy 15 éve volt a családdal olaszban (sic!), azóta is tervezi, hogy egyszer elmegy.
- szeretek sportolni nem azt jelentené, hogy megvette az összes DVD-t valamelyik fitnesz-celebtől, de csak a polcon tartja. és minden évben januárban amíg ki nem fullad a fogadalma, addig van kondi bérletem(februárra már sosincs).
- szeretek olvasni válasz nem azt takarná, hogy a gimis kötelezők mellett 30 éves korára a Twiloght szériát tudja még felmutatni.
- szeretek kirándulni esetleg az autókázáson kívül mást is jelentene.
Azt hiszem lassan mkindkét nem megtanulhatná, hogy a szeretem az XY-t az mit is jelent.
A végletekben való gondolkodásra panaszkodsz aztán megkerdezed hogy létezik e egyáltalán a föld kerekén olyan nő aki nem igy gondolkodik.
Nem érzed az iróniát? Nem? Oké.....
"-Mik a hobbijaid?
-Ohh akkor te minden nap jársz edzeni?
-Jaaajj nem, csak szeretek eljárni heti párszor kicsit.
-ja értem, az tök jó."
Ebben mi olyan nehéz??? És ha először erre asszociál? Mondod neki, hogy nem ez a helyzet. Vagy ezután minden csaj azt mondja, hogy bocsi de csak olyannal járok aki legalább 5 órát sportol naponta? Ezt te se gondolod komolyan. Nem értem hogy lehet valaki ennyire béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!