Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ha megmaradunk barátnak? Hogy gondolkodnak a férfiak?
Van egy férfi, munkahely által ismerkedtünk meg.(párszor láttuk egymást) majd egy társkereső oldalon is bele botlottam...
Azonban neki van egy távkapcsolata, ami nem teljes jól működik, de az érzelmei miatt nem akar velem komolyan ismerkedni.
Felajánlotta, hogy szívesen tartja velem a kapcsolatot, mint ismerős, barát...
Mire lenne az jó?
Talonban tart, hogy ha a nem jó kapcsolata befuccsol, akkor legyen kihez nyúlni.
Vagy csak azt reméli, hogy néha egy kis extra belefér, ha tudja, hogy bejöttök egymásnak.
Igazából ő tisztában van az én érzéseimmel,hogy én szívesen alakítanék ki vele komolyat....
Szexről szó sincs.
Csak ugye nekem ez rossz, hogy neki van valakije, és velem tartja a baráti kapcsolatot...
ez esetben: barát = ha szakítanak a csajjal, azonnal ott vagy B-tervnek.
mégis könnyebben meg tud majd szexelni, mintha minden kapcsolatot megszakítana veled.
7-es hozzászóló!
A mi esetünkben nem is beszélhetünk kapcsolatról,hiszen csak párszor találkoztunk, beszélgettünk....
Szerintem a tipikus rossz idő, rossz helye esete...
De attól még így van - más esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!