Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány férfi miért gondolja, hogy a nőknek egy csettintés a megfelelő pár megtalálása?
Vagy miért gondolják, hogy csak azért mert van pár férfi, aki egyszer -egyszer megszólít, próbál felszedni, kötelező közülük összejönni valakivel, akkor is ha nem tetszik és nem illünk össze? Csak hogy máltai szeretetszolgálatként esélyt adjunk nekik? És szerintük nem rosszabb a magánynál egy olyan kapcsolat, ahol a másik csak megsajnált, vagy addig van veled amíg nem talál olyat, aki igazán vonzza?
Félreértés ne essék, én már nem keresek társat, de nekem is évek kellettek, mire megtaláltam a társam, aki vonz engem, és én is vonzó vagyok számára. Akivel kölcsönösen szeretjük egymást és megtaláltuk egymásban azt, ami nekünk számít (hasonló jövőkép, hasonló humor, hasonló érdeklődési kör, közös beszédtémák, stb).
Mert nekik a lényeg, hogy dughassanak (már elnézést) és azt valóban könnyebben találunk. Csak a férdiak azt nem fogják fel, hogy a legtöbb nő kedves, figyelmes, értelmes párkapcsolatot keres, nem dugást, ilyen férfit pedig ugyanúgy nehéz találni. Csak ők annyit látnak, hogy kapjuk a farokfotós leveleket, és azt szűrik le, hogy ja, hát egy nő bármikor megkaphatja ezeket a férfiakat...aha, csak milyen "férfiak" ezek?
23/N
Igen.A mindegy milyen pár igényszintűek valóban ezt gondolják.
"kedves, figyelmes, értelmes párkapcsolatot keres"
Bár úgy lenne. Akkor mégis miért van ennyi nő a tipikus foghegyről reagálós, trágárkodós, őt sokszor fizikailag "fegyelmező" férfival? El nem tudom képzelni, hogy ezek otthon hirtelen félredobják a több tálca sört amit vettek, és hirtelen szerető figyelmességgel viseltetnek a nő irányába... Aha. Ezek vagy a kocsmába mennek rögtön, vagy irány a fotel, a sörike meg a cigi, a zasszony meg kifelé a konyhába "ott a helye".
Az olyan férfi meg le van ejtve aki vagy együtt főzne vele, sőt sokszor maga is, mert tud főzni. Az "férfiatlan"... Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!