Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány férfi miért gondolja, hogy a nőknek egy csettintés a megfelelő pár megtalálása?
Vagy miért gondolják, hogy csak azért mert van pár férfi, aki egyszer -egyszer megszólít, próbál felszedni, kötelező közülük összejönni valakivel, akkor is ha nem tetszik és nem illünk össze? Csak hogy máltai szeretetszolgálatként esélyt adjunk nekik? És szerintük nem rosszabb a magánynál egy olyan kapcsolat, ahol a másik csak megsajnált, vagy addig van veled amíg nem talál olyat, aki igazán vonzza?
Félreértés ne essék, én már nem keresek társat, de nekem is évek kellettek, mire megtaláltam a társam, aki vonz engem, és én is vonzó vagyok számára. Akivel kölcsönösen szeretjük egymást és megtaláltuk egymásban azt, ami nekünk számít (hasonló jövőkép, hasonló humor, hasonló érdeklődési kör, közös beszédtémák, stb).
Naná. Akkor nincs is más teendő, mindenki kapja fel a bunkósbotot, összecsapás a főtéren, a túlélőké az összes nő akik csak mint hús szerepelnek a játékban.
Ott bukik ez az egész "evolúciósdi", hogy míg az ősközösségben meg az állatvilágban kb. azonos szinten kezd mindenki. Itt meg nagyon nem. A brit királyi trón örököse hiába egy genetikai hányinger (Károly herceg), mégis sokkal jobb helyzetben van, mint szinte bárki más, csak mert jó helyre született. Ez így nagyon nem helyes evólúciós szempontból, hogy a sokszor belterjes királyi meg császári családok a leghatalmasabbak.
# 23: Ettől még az evolúció nem bukik meg. Nem azt állítom, hogy nincs kivétel (királyok, hercegek), de 99,99%-ban így működik, ahogy írtam. Hosszú távon nem lehet becsapni az evolúciót, ha a belterjesség miatt minden utód értelmi fogyatékos lesz, akkor a dinasztia megszűnik.
Ebben a végtelen játékban millió stratégia létezik, de a cél egy, továbbadni a géneket és sikeresen felnevelni az utódokat. A gének az igazi érték nem az egyed evolúciósan.
"Persze, mert minden férfi csak arra megy, hogy dughasson meg hasonlóak.A férfiaknak semmi gyengébb érzéseik nem lehetnek? Biztos nincs egy férfi se aki szeretne egy komoly párkapcsolatot valakivel akivel önmaga lehet, akivel el mehet randikra, kirándulni vagy csak kettesben eltölteni pár hétvégét. Áruljátok el nekem kérlek, ti a szebbik nem képviselői, ti ha azt állítjátok, hogy komoly kapcsolatot szeretnétek azt, hogy képzelitek el?"
Pont ilyen férfival képzelem el a komoly kapcsolatot. Viszont azok a férfiak, akik szerintetek folyamatosan "próbálkoznak nálam" (koszos cigányok, hajléktalanok, ötvenes alkesz építőipari munkások, akik az utcán utánam füttyögnek vagy a vadidegen csávók, akik rám írnak facebookon) pont nem kirándulni szeretnének velem. Senki nem állította, hogy a férfiak között ne lenne, aki normális, komoly, szerelemre alapuló kapcsolatot keresne, csak tény, hogy az "udvarlóink" nagy többsége nem ilyen.
"a legtöbb nő kedves, figyelmes, értelmes párkapcsolatot keres, nem dugást, ilyen férfit pedig ugyanúgy nehéz találni."
Akkor talán eszerint kéne megnézni a kezdeményezőket és nem csupán a kinézet meg a szociális státusz szerint, hogy elég jó parti-e a barinők előtt. Egyáltalán nem tudom elfogadni ezt az érvet annak fényében, hogy eszetekbe sem jut egy minimális erőfeszítést sem tenni senkiért, aki nem kapásból álompasi, hanem egy nagyjából átlagos, hétköznapi férfi (és nem, nem koszos cigány, hajléktalan, vagy alkesz ötvenes építőipari munkás). Ráadásul annyira eszement random tulajdonságokból tudtok leszűrni totál téves dolgokat, hogy hihetetlen, mint a jó kis "ha azon az egy képen nem mosolyog éppen, akkor biztos sohasem mosolyog, mindig mufurc, és majd veri a gyerekeinket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!