Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány férfi miért gondolja, hogy a nőknek egy csettintés a megfelelő pár megtalálása?
Vagy miért gondolják, hogy csak azért mert van pár férfi, aki egyszer -egyszer megszólít, próbál felszedni, kötelező közülük összejönni valakivel, akkor is ha nem tetszik és nem illünk össze? Csak hogy máltai szeretetszolgálatként esélyt adjunk nekik? És szerintük nem rosszabb a magánynál egy olyan kapcsolat, ahol a másik csak megsajnált, vagy addig van veled amíg nem talál olyat, aki igazán vonzza?
Félreértés ne essék, én már nem keresek társat, de nekem is évek kellettek, mire megtaláltam a társam, aki vonz engem, és én is vonzó vagyok számára. Akivel kölcsönösen szeretjük egymást és megtaláltuk egymásban azt, ami nekünk számít (hasonló jövőkép, hasonló humor, hasonló érdeklődési kör, közös beszédtémák, stb).
A valamilyen párt találni könnyebb, az a mindegy milyen, csak legyen valamilyen szint.De, ezt írtad.
Ahogy mondani szokás a nők 25-ig válogatnak, aztán várogatnak.
Egy fiatal csinos nőnek valóban sokkal jobbak az esélyei, mint egy azonos korú fiatal férfinak. Ez természetes, hiszen, míg a nőnél a fiatalság és szépség a legfontosabb a férfinál az eltartó képessége. A legtöbb férfi 30-40 között van a csúcson, míg egy nő valahol 16-26 között.
Ez elég rosszul hangzik, kb. azt írtad, hogy nő = hús, férfi = ATM
Hulyeseg. Ahany no part talal, annyi ferfi is. A tobbi a szokasos fiu hiszti.
Es az nem segit a helyzeten, hogy manapsag a fiuk hisztisebbek, kenyesebbek, mint egy lany.
# 14: Sajnos ha nagyon lecsupaszítjuk a dolgokat, akkor erről szól. A férfinak alapvetően 2 feladata van. 1) Megtermékenyítés, 2) Segítség az utódok nevelésében.
Sikeres férfi nagyobb valószínűséggel ad tovább olyan géneket is, hogy az utódok is sikeresek lesznek, így minden arra ösztönzi a nőt, hogy ez alapján válasszon.
A férfi léte igazából evolúciósan lényegtelen, amíg nincs utódja, hiszen egy másik hím gyakorlatilag átveheti bármelyik helyét. Sajnos ez ilyen iszonyú egyszerű és kegyetlen.
Ez őskori felfogás, ha így lenne, akkor annyiból állna az egész párosodási-utódlási hercehurca, hogy kimegyek a puskával, lelövöm a "jónő" pasiját aztán idehozzám. Aztán engem lő le a másik, aztán őt megint egy másik és így tovább.
De ez elég primitív lenne.
Bár szerencsére már régóta nem kötelező a gyerekvállalás, alapból olyan nővel kell kezdeni aki nem akar puját.
De az sem, hogy a nők érzelmi igénytelenségben felzárkóztak apámkorosztálya férfiak szintjére. ('80-as években fiatal felnőttek)
Nincsenek már nemi szerepek, ne is akard vissza. Ember meg ember van, egyénenként változik.
"Es az nem segit a helyzeten, hogy manapsag a fiuk hisztisebbek, kenyesebbek, mint egy lany."
Ez azt sugallja, hogy lányoknak "normális" hisztisnek lenni, vagy hogy tőlük elfogadható(bb)... miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!